Cane Corso

Τα Cane Corso είναι σκυλιά που λατρεύουν να είναι απασχολημένα με μια δουλειά. Αυτή η παλιά ιταλική ράτσα αναπτύχθηκε για να φυλάει τις ιδιοκτησίες των αφεντικών τους και να κυνηγά μεγάλα θηράματα, όπως τα αγριογούρουνα.

Αν και πρόκειται για καθαρόαιμα σκυλιά, μπορεί να τα βρείτε και σε καταφύγια. Εάν σκέφτεστε να πάρετε ένα σκυλάκι, μην το αγοράσετε, καλύτερα υιοθετήστε ένα!

Τα Cane Corso είναι πολύ δυνατά και αθλητικά, ταιριάζουν σε έμπειρους γονείς σκύλων και χρειάζονται ασφαλής περιφραγμένες αυλές. Επίσης, χρειάζονται να κάνουν μια εργασία, διαφορετικά, θα νιώσουν πλήξη και μπορεί να αναπτύξουν άσχημες συμπεριφορές. Εάν του δώσετε αρκετό χώρο, άσκηση και εκπαίδευση, τότε αυτή η ράτσα θα είναι ιδανική για εσάς!

Περισσότερα Σχετικά με Αυτή τη Ράτσα

Το Cane Corso (Corso για συντομία) είναι μια ράτσα σκύλου για ένα άτομο που θέλει σοβαρά να έχει έναν σκύλο ως σύντροφο και που μπορεί να του παρέχει τη σταθερή και στοργική καθοδήγηση που χρειάζεται για να γίνει ένας υπέροχος σκύλος. Είναι σκύλος μόνο για οικογένεια. Μην περιμένετε να κάνει παρέα με όλους όσους συναντά: Δεν ενδιαφέρεται για ανθρώπους ή άλλα ζώα εκτός της οικογένειάς του, αλλά τα μέλη της οικογένειας θα έχουν την αμέριστη πίστη και προστασία του.

Δώστε δουλειές σε αυτόν τον σκύλο. Δεν αρέσκεται απλά στο να ξαπλώνει όλη μέρα και να ψάχνει μόνος του να κάνει κάτι, θα πρέπει να του προσφέρετε εσείς μια εργασία, αλλιώς θα τρέχει προς τους φράχτες, θα γαβγίζει στους περαστικούς, θα σκάβει βαθιές τρύπες ή θα δαγκώνει τα έπιπλά σας. Εάν έχετε φάρμα, θα σας βοηθήσει με τα ζώα. Διαφορετικά, βάλτε τον να ασχοληθεί με ένα άθλημα σκύλων όπως η ευκινησία, οι καταδύσεις στην αποβάθρα, οι δοκιμασίες οσμής, η υπακοή ή η ιχνηλάτηση.

Cane Corso

Σημαντικότερα

  • Το κοντό τρίχωμα του Corso μπορεί να είναι μαύρο, γκρι, σκούρο γκρι, ανοιχτό ή σκούρο καστανοκίτρινο ή ακόμα και κόκκινο. Οποιαδήποτε από αυτές τις αποχρώσεις μπορεί να έχει ακανόνιστες λωρίδες ανοιχτού και σκούρου χρώματος.
  • Οι καστανοκίτρινες και οι κόκκινες αποχρώσεις συνήθως έχουν μαύρο ή γκρι κεφάλι.
  • Τα αυτιά του Corso μπορεί να είναι κομμένα ή μη.
  • Το Corso είναι ένας σκύλος εργασίας που χρειάζεται πολλή πνευματική και σωματική διέγερση.
  • Τα Corso δεν είναι εκδηλωτικά σκυλιά αλλά απολαμβάνουν να «μιλούν» στους ανθρώπους τους με ήχους όπως, «woo woo woo», ροχαλητά και άλλες λεκτικές εκφράσεις.
  • Το Corso δεν είναι καλό «πρώτο σκυλί». Απαιτεί αρκετή κοινωνικοποίηση, εκπαίδευση και άσκηση για να είναι καλός σύντροφος.
bulldog kutya
bulldog kutya
bulldog kutya
bulldog kutya

Προσωπικότητα

Η ιστορία του του Corso περιγράφεται με «έντονο ταπεραμέντο, έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση». Αυτός ο τύπος προσωπικότητας μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι. Με έναν σίγουρο, συνεπή ιδιοκτήτη που μπορεί να έχει τον έλεγχο και μπορεί να εμποδίζει τις άσχημες συμπεριφορές του Corso, αυτό το σκυλί θα είναι εξαιρετικός οικογενειακός σκύλος που δεν θα είναι ποτέ ακατάλληλα επιθετικός. Αν βρεθεί σε λάθος χέρια μπορεί να γίνει επιθετικός και να αποτελέσει δημόσιο κίνδυνο. Τον Ιούλιο, δύο Corso ήταν στις ειδήσεις, διότι επιτέθηκαν και σκότωσαν έναν δρομέα.

Ο ιδανικός Corso είναι υπάκουος και στοργικός με την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών. Για να φτάσει σε αυτό το σημείο χρειάζεται κοινωνικοποίηση και εκπαίδευση από μικρή ηλικία. Αυτός ο σκύλος δεν θα τα πάει καλά σε ένα σπίτι με οποιονδήποτε φοβάται ή αντιπαθεί τα σκυλιά ή δεν μπορεί να διαχειριστεί έναν μεγάλο σκύλο.

Το Corso είναι εξαιρετικά έξυπνο. Συνδυάστε το με την αυταρχική του φύση και είναι εύκολο να δείτε πώς θα μπορούσε να κυριαρχήσει στο σπίτι χωρίς όρια. Θα δοκιμάσει τα όρια σας, γι αυτό είναι σημαντικό να είναι εμφανή από την αρχή και να τηρούνται από όλα τα μέλη της οικογένειας. Καθιερώστε μια πολιτική «τίποτα στη ζωή δεν είναι δωρεάν» απαιτώντας του να εκτελέσει μια εντολή όπως «Κάτσε» ή «Κάτω» πριν τον ανταμείψετε με ένα γεύμα, λιχουδιές ή ένα παιχνίδι.

Το να έχετε έλεγχο δεν σημαίνει να χτυπάτε τον σκύλο — ποτέ. Αυτό όχι μόνο στέλνει λάθος μήνυμα, αλλά μπορεί επίσης να είναι επικίνδυνο με έναν μεγάλο, ισχυρό σκύλο. Ο ευαίσθητος Corso κατανοεί τον τόνο της φωνής και ανταποκρίνεται καλά στους επαίνους και τις ανταμοιβές όταν έχει κάνει κάτι που σας αρέσει, καθώς και σε σταθερές, γρήγορες διορθώσεις και συνεπή επιβολή κανόνων όταν δεν σας αρέσει αυτό που κάνει. Το να είστε ήρεμος και σίγουρος με τον εαυτό σας θα κερδίσετε πολλά περισσότερα από ότι με ένα θυμωμένο ξέσπασμα. Η συνέπεια θα του επιτρέψει να χαλαρώσει και να καταλάβει ότι εσείς είστε επικεφαλής.

Βοηθήστε τον νεαρό Corso να αναπτύξει αυτοπεποίθηση αφήνοντάς τον να περνά χρόνο μόνος του. Αυτό μπορεί να γίνει σε κάποιο εξωτερικό χώρο, περιορισμένο, όπως μια αυλή ή στο κλουβί του ενώ είστε απασχολημένοι. Το να μένει μόνος για διάφορες περιόδους του διδάσκει ότι είναι εντάξει να μένει μόνος του και του δημιουργεί την ασφάλεια ότι πάντα θα επιστρέφετε.

Όπως κάθε σκύλος, έτσι και το Corso χρειάζεται κοινωνικοποίηση – έκθεση σε πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους, αξιοθέατα, ήχους και εμπειρίες – ιδανικά πριν γίνει τεσσάρων μηνών. Η κοινωνικοποίηση βοηθά στο να διασφαλίσετε ότι το κουτάβι σας θα μεγαλώσει και θα γίνει ένα ήρεμο σκυλί, που δεν φοβάται τους ξένους, τα παιδιά, τα άλλα ζώα ή να μείνει μόνο του όταν χρειάζεται. Χωρίς την εμπειρία του έξω κόσμου, μπορεί εύκολα να φοβηθεί ή να γίνει επιθετικός. Όσο περισσότερο τον κοινωνικοποιείτε, τόσο καλύτερα θα είναι σε θέση να καθορίσει ποια είναι η φυσιολογική συμπεριφορά και ποιες ενέργειες του απαιτούν να ανταποκριθεί με προστατευτικό τρόπο.

Σύμφωνα με το ιταλικό πρότυπο ράτσας, το Corso θα πρέπει να είναι αδιάφορο όταν πλησιάζει και θα πρέπει να αντιδρά μόνο όταν υπάρχει πραγματική απειλή. Το Corso είναι μια εργαζόμενη ράτσα και μπορεί να λειτουργεί κάτω από υψηλά επίπεδα στρες. Ένα Corso που δεν μπορεί να διατηρήσει τη ψυχραιμία του κάτω από αγχωτικές καταστάσεις είναι ένα σκυλί με εσφαλμένες συμπεριφορές για τη ράτσα.

Υγεία

Τα Corso είναι γενικά υγιή σκυλιά, αλλά όπως όλες οι ράτσες, είναι επιρρεπή σε ορισμένες ασθένειες. Δε σημαίνει ότι θα νοσήσουν όλα τα Corso, απλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε σε τι πρέπει να δίνεται μεγαλύτερη προσοχή, σε περίπτωση που θα θέλατε ένα.

Τα Corso μπορεί να είναι επιρρεπείς σε δυσπλασίες ισχίων, ανωμαλίες των βλεφάρων όπως, το εντρόπιο, το εκτρόπιο και το μάτι κερασιού, η ψώρα (η οποία μπορεί να είναι κληρονομική) και η γαστρική συστροφή, επίσης γνωστή ως φούσκωμα.

Αναμένετε από τους κτηνοτρόφους να έχουν ενημερωμένα πιστοποιητικά υγείας που να πιστοποιούν ότι οι γονείς του κουταβιού δεν έχουν πάθηση των ματιών και δυσπλασία ισχίου. Οι εκκαθαρίσεις θα πρέπει να γίνονται με τη μορφή οφθαλμικής εξέτασης από πιστοποιημένο κτηνίατρο οφθαλμίατρο με τα αποτελέσματα καταχωρισμένα στο Orthopedic Foundation for Animals και η αξιολόγηση των ισχίων στο OFA ή στο Pennhip. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε τις πιστοποιήσεις υγείας ελέγχοντας τον ιστότοπο του Canine Health Information Center. Θα πρέπει επίσης να ρωτήσετε εάν κάποιο από τα σκυλιά του εκτροφέα έχει υποστεί ποτέ γαστρική συστροφή ή ψώρα.

Φροντίδα

Αυτή η εργαζόμενη φυλή χρειάζεται αρκετή σωματική δραστηριότητα για να παραμείνει σε φόρμα. Σχεδιάστε να τον πηγαίνετε για ένα γρήγορο περπάτημα ή τρέξιμο τουλάχιστον ενός μιλίου, πρωί και βράδυ, κάθε μέρα. Αν σας αρέσει να κάνετε ποδήλατο, αποκτήστε μια συνήθεια που θα του επιτρέψει να τρέχει δίπλα σας.

Με τα κουτάβια θα πρέπει να το πάτε πιο χαλαρά. Το μυοσκελετικό τους σύστημα δεν είναι πλήρως ανεπτυγμένο μέχρι την ηλικία των 18 μηνών, επομένως, ενώ χρειάζονται περισσότερους περιπάτους για να καταναλώσουν την ενέργεια τους, θα πρέπει να είναι σύντομοι και αργοί.

Για την πνευματική του τόνωση, θα πρέπει να δώσετε σε αυτόν τον σκύλο μια εργασία. Μια καλή απασχόληση για ένα Corso περιλαμβάνει τη φύλαξη των ζώων (τα δικά σας ή του εκπαιδευτή), εκμάθηση κόλπων, εξάσκηση υπακοής ή συμμετοχή σε κάποιο αγώνα σκύλων. Αφιερώστε τουλάχιστον 20 λεπτά την ημέρα σε τέτοιου είδους δραστηριότητες. Είναι εντάξει να το χωρίσετε: για παράδειγμα, 10 λεπτά το πρωί και 10 λεπτά το βράδυ.

Ποτέ μην αφήνετε ένα Corso μόνο του. Ένας σταθερός, ασφαλής φράκτης είναι απαραίτητος. Ένας ηλεκτρικός φράχτης δεν θα τον εμποδίσει να εγκαταλείψει την ιδιοκτησία σας εάν το επιλέξει και δεν θα προστατεύσει τον σκύλο ή τη γάτα του γείτονά σας αν βρεθεί καταλάθος στην αυλή σας.

Τέλος, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για το κόστος της φροντίδας του. Θα υπάρχουν μεγαλύτερα έξοδα στείρωσης, σε σχέση με τα μικρά σκυλιά. Σε περίπτωση, που χρειαστεί κάποια χειρουργική επέμβαση το κόστος της αναισθησίας θα είναι υψηλό επειδή χρειάζεται περισσότερο από ότι ένα μικρό σκυλί, επίσης, θα χρειάζεται και μεγαλύτερες ποσότητες παυσίπονων μετά την επέμβαση. Επιπλέον,  υπάρχουν τα έξοδα του εκπαιδευτή, η συνδρομή για κάποιον αγώνα σκύλων ή τα ξενοδοχεία σκύλων όταν θα λείπετε από το σπίτι. Λάβετε υπόψη όλα αυτά τα έξοδα πριν αποκτήσετε ένα Corso γιατί θα το έχετε για τα επόμενα 10 με 12 χρόνια.

Σίτιση

Συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα: Εάν ταΐζετε ξηρά τροφή καλής ποιότητας, το Corso σας πιθανότατα θα καταναλώνει 4 έως 5 φλιτζάνια την ημέρα.

Σημείωση: Η ποσότητα της τροφής εξαρτάται από την σωματική διάπλαση, τον μεταβολισμό και το επίπεδο δραστηριότητας του σκύλου. Δεν χρειάζονται όλα τα σκυλιά την ίδια ποσότητα τροφής. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ένας πολύ δραστήριος σκύλος θα χρειαστεί περισσότερη τροφή από έναν όχι τόσο δραστήριο σκύλο. Η ποιότητα της τροφής που αγοράζετε κάνει επίσης τη διαφορά, όσο καλύτερη είναι η τροφή, τόσο περισσότερο θα χαρίσει στο σκυλί σας αυτά που χρειάζεται.

Διατηρήστε το Corso σας σε καλή φυσική κατάσταση μετρώντας το φαγητό του και ταΐζοντάς το δύο φορές την ημέρα. Εάν δεν είστε σίγουροι αν είναι υπέρβαρος, κάντε του το οφθαλμικό τεστ και το τεστ χεριού.

Πρώτα, κοιτάξτε τον από κάτω. Θα πρέπει να μπορείτε να δείτε τη μέση του. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα χέρια σας στην πλάτη του, τους αντίχειρες κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης, με τα δάχτυλα προς τα κάτω. Θα πρέπει να μπορείτε να αισθάνεστε αλλά να μην βλέπετε τα πλευρά του χωρίς να χρειάζεται να πιέζετε δυνατά. Εάν δεν μπορείτε, χρειάζεται λιγότερο φαγητό και περισσότερη άσκηση.

Για περισσότερα σχετικά με τη διατροφή του Corso σας, ανατρέξτε στις οδηγίες μας για την αγορά της σωστής τροφής, τη σίτιση του κουταβιού σας και τη σίτιση του ενήλικου σκύλου σας.

Χρώμα Τριχώματος και Περιποίηση

Το Corso έχει κοντό και ελαφρύ τρίχωμα. Μπορεί να είναι μαύρο, γκρι, κόκκινο, καστανοκίτρινο ή με διάφορα μοτίβα. Το τρίχωμα πέφτει δύο φορές το χρόνο, γι’ αυτό έχετε μια καλή ηλεκτρική σκούπα στη διάθεσή σας.

Εάν σκοπεύετε να κάνετε μπάνιο το Corso σας σε τακτική βάση, συνηθίστε το στην εμπειρία από μικρή ηλικία. Κάντε το μπάνιο κάθε εβδομάδα ως μικρό κουτάβι, διδάσκοντάς του την εντολή «Μπάνιο», ώστε να μάθει να το περιμένει και να το αποδέχεται. Δώστε του πολλούς επαίνους και ανταμοιβές κατά τη διάρκεια.

Βουρτσίστε τα δόντια του Cane Corso σας τουλάχιστον δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα για να αφαιρέσετε τη συσσωρευμένη πέτρα και τα βακτήρια που κρύβονται μέσα σε αυτήν. Το καθημερινό βούρτσισμα είναι ακόμα καλύτερο αν θέλετε να αποτρέψετε την ασθένεια των ούλων και την κακοσμία του στόματος.

Για την αποτροπή επώδυνων δακρίων και άλλων προβλημάτων υγείας, κόψτε τα νύχια του μία ή δύο φορές το μήνα. Εάν ακούτε στο πάτωμα τον χαρακτηριστικό ήχο κλικ, τότε τα νύχια του είναι πολύ μακριά. Τα νύχια των ποδιών του σκύλου έχουν αιμοφόρα αγγεία και αν τα κόψετε πολύ κοντά, μπορεί να προκαλέσετε αιμορραγία και ο σκύλος σας μπορεί να μην συνεργαστεί την επόμενη φορά που θα δει το νυχοκόπτη να έρχεται προς το μέρος του. Επομένως, εάν δεν είστε έμπειροι στο κόψιμο των νυχιών του σκύλου, ζητήστε βοήθεια από τον κτηνίατρο σας.

Ελέγχετε τα αυτιά του κάθε εβδομάδα για τυχόν ερυθρότητα ή άσχημη οσμή, που μπορεί να υποδηλώνει κάποια μόλυνση. Όταν ελέγχετε τα αυτιά του σκύλου σας, σκουπίστε τα με ένα βαμβάκι εμποτισμένο με απαλό καθαριστικό αυτιών με ισορροπημένο pH για να αποτρέψετε τις μολύνσεις. Μην εισάγετε τίποτα στον ακουστικό πόρο. απλά καθαρίστε το εξωτερικό αυτί.

Ξεκινήστε να βουρτσίζετε και να εξετάζετε το Corso σας από την ηλικία του κουταβιού. Θα πρέπει να ελέγχετε τα πόδια του, διότι είναι πολύ ευαίσθητα σε αυτό το σημείο. Επίσης, κοιτάξτε το στόμα και τα αυτιά του. Κάντε την περιποίηση μια θετική εμπειρία γεμάτη επαίνους και ανταμοιβές και θα βάλετε τις βάσεις για εύκολες κτηνιατρικές εξετάσεις και άλλες τέτοιες καταστάσεις, κατά την ενηλικίωση.

Καθώς τα περιποιείστε, ελέγξτε τα για τυχόν για πληγές, εξανθήματα ή σημάδια μόλυνσης όπως ερυθρότητα ή φλεγμονή στο δέρμα, στη μύτη, στο στόμα, στα μάτια και στα πόδια. Τα μάτια πρέπει να είναι καθαρά, χωρίς ερυθρότητα ή εκκρίσεις. Η προσεκτική εβδομαδιαία εξέταση θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε πιθανά προβλήματα υγείας έγκαιρα.

Παιδιά και Άλλα Κατοικίδια

Όταν μεγαλώσει, εκπαιδευτεί και κοινωνικοποιηθεί σωστά, το Corso μπορεί να είναι στοργικό και προστατευτικό για τα παιδιά. Είναι σημαντικό, ωστόσο, να μην δίνεται καμία ευκαιρία στα κουτάβια και στα ενήλικα σκυλιά να κυνηγούν τα παιδιά και τα παιδιά να αποφεύγουν να κάνουν ήχους υψηλής έντασης παρουσία του. Το τρέξιμο και το τσιρίγμα μπορεί να κάνουν το Corso να συσχετίσει τα παιδιά με θηράματα. Κρατήστε τον περιορισμένο όταν τα παιδιά τρέχουν σε εξωτερικούς χώρους και κάνουν πολύ θόρυβο, ειδικά αν τα παιδιά σας παίζουν με τους φίλους τους. Το Corso μπορεί να πιστεύει ότι είναι απαραίτητο να παρέμβει και να προστατεύσει τα «παιδιά του» και αυτή η κατάσταση είναι πολύ πιθανόν να μην τελειώσει καλά. Παιχνίδια ή βόλτες που να κρατάνε τα παιδιά το λουρί μπορεί να βοηθήσουν στη σχέση μεταξύ ενός κουταβιού Cane Corso και στα παιδιά σας.

Όπως με κάθε σκύλο, διδάξτε στα παιδιά πώς να πλησιάζουν και να αγγίζουν τα σκυλιά και να επιβλέπετε για τυχόν αλληλεπιδράσεις μεταξύ τους, ώστε να αποτρέψετε οποιοδήποτε δάγκωμα ή τράβηγμα αυτιού ή ουράς. Διδάξτε στο παιδί σας να μην πλησιάζει ποτέ κανένα σκύλο ενώ κοιμάται ή τρώει ή να προσπαθεί να του πάρει την τροφή του. Κανένας σκύλος δεν πρέπει ποτέ να μένει χωρίς επίβλεψη με ένα παιδί.

Το Corso μπορεί να τα πάει καλά με άλλα σκυλιά ή γάτες αν μεγαλώσει μαζί τους, αλλά πιθανότατα θα δει τα παράξενα ζώα ως θήραμα και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τα σκοτώσει. Είναι σημαντικό να μπορείτε να προστατεύσετε τα κατοικίδια των γειτόνων από αυτό το ένστικτό. Αυτή είναι μια άλλη περίπτωση στην οποία η κοινωνικοποίηση είναι απαραίτητη. Το Cane Corso σας θα πρέπει να μάθει από νεαρή ηλικία να παραμένει ήρεμο παρουσία άλλων σκύλων. Εάν έχετε και άλλο σκυλί ή  άλλο Cane Corso, είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα σκυλί από το αντίθετο φύλο.

Η προσεκτική παραγωγική μας διαδικασία εγγυάται την αναζωογονητική δύναμη της φύσης στο έπακρον

Η CricksyDog παρέχει την κατάλληλη ανάπτυξη και αντοχή σώματος στο σκυλί σας λόγω, των υψηλών βαθμών πέψης των συστατικών του, τη σωστή ποσότητα από ζωικές πρωτεΐνες, λιπαρά, βιταμίνες και ιχνοστοιχείων.

Αξιολογήσεις και βαθμολογίες της CricksyDog

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις τελευταίες 20 αξιολογήσεις όλων των προϊόντων μας. Δυστυχώς, θα χρειαζόταν πολύς χρόνος για να φορτώσουν όλες, επομένως θα βρείτε τις 20 τελευταίες. Μόλις φτάσει μια νέα αξιολόγηση, η λίστα θα ανανεωθεί αμέσως! 🙂

Εικόνα #1 απόΑπόστολος Χατζηγιάννης
1
Απόστολος Χατζηγιάννηςgr
αυθεντικά σχόλια πελατώναυθεντικά σχόλια πελατών
5/5

Εξαιρετική τροφή . Μέ τήν προηγούμενη σκυλοτροφή * έτρεχα εγώ πίσω της * γιά νά φάει !! ..τώρα τρέχει εκείνη !!!
😃😃😃😃😃

Επαληθευμένη κριτικήΕπαληθευμένη κριτική - δείτε το πρωτότυπο

πριν από 5 μήνες
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΖΙΩΓΑΣgr
αυθεντικά σχόλια πελατώναυθεντικά σχόλια πελατών
5/5

Μέχρι στιγμής πιστεύω πως κάνει για το σκυλάκι μου.😀

Επαληθευμένη κριτικήΕπαληθευμένη κριτική - δείτε το πρωτότυπο

πριν από 6 μήνες
ΜΕΛΠΟΜΕΝΗgr
αυθεντικά σχόλια πελατώναυθεντικά σχόλια πελατών
5/5

Επαληθευμένη κριτικήΕπαληθευμένη κριτική - δείτε το πρωτότυπο

πριν από 6 μήνες
Πέτρος Τσακαλίδηςgr
αυθεντικά σχόλια πελατώναυθεντικά σχόλια πελατών
5/5

ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ

Επαληθευμένη κριτικήΕπαληθευμένη κριτική - δείτε το πρωτότυπο

πριν από 8 μήνες
Πέτρος Τσακαλίδηςgr
αυθεντικά σχόλια πελατώναυθεντικά σχόλια πελατών
5/5

ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΕΡΑΚΙ

Επαληθευμένη κριτικήΕπαληθευμένη κριτική - δείτε το πρωτότυπο

πριν από 8 μήνες
Εικόνα #1 απόΜΕΛΠΟΜΕΝΗ
1
ΜΕΛΠΟΜΕΝΗgr
αυθεντικά σχόλια πελατώναυθεντικά σχόλια πελατών
5/5

Επαληθευμένη κριτικήΕπαληθευμένη κριτική - δείτε το πρωτότυπο

πριν από 9 μήνες
Αναστάσιος Στοΐτσηςgr
αυθεντικά σχόλια πελατώναυθεντικά σχόλια πελατών
5/5

Αψογη

Επαληθευμένη κριτικήΕπαληθευμένη κριτική - δείτε το πρωτότυπο

πριν από 10 μήνες
Katerina Notagr
αυθεντικά σχόλια πελατώναυθεντικά σχόλια πελατών
4/5

Μεγάλη ποσότητα κοπράνων

Επαληθευμένη κριτικήΕπαληθευμένη κριτική - δείτε το πρωτότυπο

πριν από 10 μήνες
Αγγελική Λευκιμμιάτηgr
αυθεντικά σχόλια πελατώναυθεντικά σχόλια πελατών
5/5

Είναι πολύ ακριβη

Επαληθευμένη κριτικήΕπαληθευμένη κριτική - δείτε το πρωτότυπο

πριν από 1 έτος
Εικόνα #1 απόΡενα Κ.Εικόνα #2 απόΡενα Κ.
2
Ρενα Κ.gr
αυθεντικά σχόλια πελατώναυθεντικά σχόλια πελατών
5/5

Η τροφή τους αρέσει παρά πολύ την τρώνε με λαιμαργία και νιώθουν πολύ καλά με αυτή

Επαληθευμένη κριτικήΕπαληθευμένη κριτική - δείτε το πρωτότυπο

πριν από 1 έτος
Βασιλική Νικέζηgr
αυθεντικά σχόλια πελατώναυθεντικά σχόλια πελατών
5/5

Επαληθευμένη κριτικήΕπαληθευμένη κριτική - δείτε το πρωτότυπο

πριν από 1 έτος
Εικόνα #1 απόΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥΕικόνα #2 απόΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
2
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥgr
αυθεντικά σχόλια πελατώναυθεντικά σχόλια πελατών
5/5

Η πιο καλύτερη τροφή❤️❤️❤️

Επαληθευμένη κριτικήΕπαληθευμένη κριτική - δείτε το πρωτότυπο

πριν από 1 έτος

Έχετε περιέργεια για περισσότερες ράτσες σκύλων;

Έχουμε ήδη μια αναλυτική παρουσίαση των παρακάτω 14 ρατσών σκύλων

American staffordshire terrier

περιγραφή ράτσας σκύλου

border collie

Border Collie

περιγραφή ράτσας σκύλου

Bulldog

περιγραφή ράτσας σκύλου

Cane Corso

περιγραφή ράτσας σκύλου

Dachshund

περιγραφή ράτσας σκύλου

French bulldog

περιγραφή ράτσας σκύλου

German Shepherd

περιγραφή ράτσας σκύλου

golden retriever

Golden retriever

περιγραφή ράτσας σκύλου

Havanese

περιγραφή ράτσας σκύλου

barna labrador ül

Labrador

περιγραφή ράτσας σκύλου

Puli

περιγραφή ράτσας σκύλου

Rottweiler

περιγραφή ράτσας σκύλου

Siberian Husky

περιγραφή ράτσας σκύλου

Vizsla

περιγραφή ράτσας σκύλου

Παράδοση την επόμενη ημέρα

Αν πραγματοποιήσετε παραγγελία πριν από το απόγευμα, το πακέτο σας θα φτάσει την επόμενη ημέρα και μπορεί να βρεθεί αμέσως στο πιατάκι του σκύλου σας. Μην ξεχνάτε, πραγματοποιούμε παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα!

Εξαιρετικής Ποιότητας Συστατικά

Οι πρώτες ύλες για όλα μας τα προϊόντα έρχονται από πιστοποιημένες φάρμες. Για εμάς η ασφάλειας του σκύλου σας είναι το πιο σημαντική! Δείτε μόνοι σας!

Έχετε κάποια ερώτηση, αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα;

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω Facebook ή καλέστε μας

Επαληθεύτηκε ανεξάρτητα
646 κριτικές