ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Γρήγορη αποστολή σε λιγότερο από 24 ώρες

Όλες οι παραγγελίες που λαμβάνονται μέχρι το μεσημέρι θα παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα!

Πακετάρισμα με ακρίβεια

Αντιμετωπίζουμε κάθε πακέτο σαν να ήταν δικό μας! Φροντίζουμε να παραμείνει το πακέτο σας ασφαλές μέχρι να φτάσει σε εσάς.

Χωρίς έξοδα αποστολής

Ανεξάρτητα από την ποσότητα και την αξία, παραδίδουμε όλες τις παραγγελίες σας στο χώρο σας δωρεάν. Δεν έχει σημασία εάν η παραγγελία σας περιλαμβάνει 1 κιλό ή 20 κιλά σκυλοτροφής. Τα μεταφορικά θα είναι ΔΩΡΕΑΝ. 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

Τα προϊόντα της ιστοσελίδας μας αποστέλλονται το αργότερο σε 5 μέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας με την μέθοδο που επιλέξατε. Δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση της συνεργαζόμενης αποθήκης. Μπορείτε να ζητήσετε παράδοση στον χώρο εργασίας σας ή το διαμέρισμά σας τις εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9.00 και 17.00.

Σας συνιστούμε να επιβεβαιώσετε ότι η δηλωθείσα διεύθυνση παράδοσης είναι έγκυρη και ότι θα βρίσκεστε στον χώρο μεταξύ 9π.μ και 5μ.μ. Αν έχετε επιλέξει μετρητά κατά την παράδοση βεβαιωθείτε ότι έχετε το απαιτούμενο ποσό. Κατά την διάρκεια της παραγγελίας μπορείτε να εισάγετε επιπρόσθετες πληροφορίες στο πεδίο των σχολίων (π.χ. κουδούνι, όνομα αντιπροσώπου κ.ά.). Αν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία με την παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της συνεργαζόμενης αποθήκης μας οπού θα σας ενημερώσουν σχετικά, με τη χρήση του κωδικού εντοπισμού ο οποίος αναγράφετε στην επιβεβαιωτική επιστολή.

Η παραγγελία σας θα αποστέλλετε πάντα στην κατοικία σας ή στο σημείο διαλογής της Svuum / Courier Center. Το κόστος της παράδοσης είναι 0€ (σε περίπτωση που το δέμα σας βρίσκετε στο σημείο διαλογής) και 0€ (στην περίπτωση της διανομής κατ’ οίκον). Ανεξάρτητα από την ποσότητα και την αξία, παραδίδουμε όλες τις παραγγελίες σας στο χώρο σας δωρεάν.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΟΥΡΙΕΡ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ Ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ)

Πληρώνετε το κόστος της παραγγελίας σας στον διανομέα. Στην συνέχεια θα παραλάβετε την απόδειξη, για την παραλαβή των προϊόντων και για την εξόφλησή τους. Σε περίπτωση που το δέμα σας βρίσκεται στο σημείο διαλογής της Svuum / Courier Center μπορείτε να εξοφλήσετε στο ίδιο το σημείο ή σε εξουσιοδοτημένους συνεργάτες.

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΜΕΣΩ STRIPE

Αν επιλέξετε την επιλογή αυτή, η πληρωμή σας θα πραγματοποιηθεί μέσω του διεθνούς αναγνωρισμένου συστήματος της STRIPE ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα γνησιότητας χρήστη. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να εξοφλήσετε μέσω καρτών Visa, Visa Electron, MasterCard , Maestro και American Express.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ;

Επικοινωνήστε μαζί μας

E-Mail: hello@cricksydog.gr
Τηλέφωνο: