ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Άμεση διεκπεραίωση παραγγελιών

Όλες οι παραγγελίες που λαμβάνονται μέχρι το μεσημέρι θα διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα. Και μπορείτε να έχετε το πακέτο σας μαζί σας σε 3-4 εργάσιμες ημέρες.

Πακετάρισμα με ακρίβεια

Αντιμετωπίζουμε κάθε πακέτο σαν να ήταν δικό μας! Φροντίζουμε να παραμείνει το πακέτο σας ασφαλές μέχρι να φτάσει σε εσάς.

Χωρίς έξοδα αποστολής

Ανεξάρτητα από την ποσότητα και την αξία, παραδίδουμε όλες τις παραγγελίες σας στο χώρο σας δωρεάν. Δεν έχει σημασία εάν η παραγγελία σας περιλαμβάνει 1 κιλό ή 20 κιλά σκυλοτροφής. Τα μεταφορικά θα είναι ΔΩΡΕΑΝ. 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

Τα προϊόντα της ιστοσελίδας μας αποστέλλονται το αργότερο σε 5 μέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας με την μέθοδο που επιλέξατε. Δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση της συνεργαζόμενης αποθήκης. Μπορείτε να ζητήσετε παράδοση στον χώρο εργασίας σας ή το διαμέρισμά σας τις εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9.00 και 17.00.

Σας συνιστούμε να επιβεβαιώσετε ότι η δηλωθείσα διεύθυνση παράδοσης είναι έγκυρη και ότι θα βρίσκεστε στον χώρο μεταξύ 9π.μ και 5μ.μ. Αν έχετε επιλέξει μετρητά κατά την παράδοση βεβαιωθείτε ότι έχετε το απαιτούμενο ποσό. Κατά την διάρκεια της παραγγελίας μπορείτε να εισάγετε επιπρόσθετες πληροφορίες στο πεδίο των σχολίων (π.χ. κουδούνι, όνομα αντιπροσώπου κ.ά.). Αν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία με την παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της συνεργαζόμενης αποθήκης μας οπού θα σας ενημερώσουν σχετικά, με τη χρήση του κωδικού εντοπισμού ο οποίος αναγράφετε στην επιβεβαιωτική επιστολή.

Η παραγγελία σας θα αποστέλλετε πάντα στην κατοικία σας ή στο σημείο διαλογής της DPD / UPS. Το κόστος της παράδοσης είναι 0€ (σε περίπτωση που το δέμα σας βρίσκετε στο σημείο διαλογής) και 0€ (στην περίπτωση της διανομής κατ’ οίκον). Ανεξάρτητα από την ποσότητα και την αξία, παραδίδουμε όλες τις παραγγελίες σας στο χώρο σας δωρεάν.

ΜΈΘΟΔΟΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΉΣ

Αφού κάνετε την παραγγελία σας στον ιστότοπό μας, θα σας στείλουμε τον αριθμό του τραπεζικού μας λογαριασμού όπου μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό της παραγγελίας σας. Μόλις φτάσουν τα χρήματα, θα στείλουμε το πακέτο σας.

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΜΕΣΩ STRIPE

Αν επιλέξετε την επιλογή αυτή, η πληρωμή σας θα πραγματοποιηθεί μέσω του διεθνούς αναγνωρισμένου συστήματος της STRIPE ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα γνησιότητας χρήστη. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να εξοφλήσετε μέσω καρτών Visa, Visa Electron, MasterCard , Maestro και American Express.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ;

Επικοινωνήστε μαζί μας

E-Mail: hello@cricksydog.gr

Επαληθεύτηκε ανεξάρτητα
646 κριτικές