Μια Προσωπική Ιστορία που Έγινε Μια Κοινή Αποστολή

Όλα αρχίσανε όταν ήμουν 6 χρονών

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης τάξης του Δημοτικού, απέκτησα το πρώτο μου κουτάβι, μετά από μία μακροχρόνια γκρίνια των γονιών μου. Ήταν μια ζεστή, σχεδόν αποπνικτική μέρα του καλοκαιριού. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που επιτέλους θα ερχόταν το κουτάβι μου! Ήταν το πιο γλυκό πλάσμα που είχα δει ποτέ. Ήταν ημίαιμο και το μόνο που ήξερα ήταν η μητέρα του. Η ταυτότητα του πατέρα ήταν εντελώς άγνωστη.

Ειλικρινά, δεν με ενόχλησε τότε – και έκτοτε. Όσο περνούσαν τα χρόνια, η φιλία μας με τον Cricksy δυνάμωνε. Το ξέρω το όνομα ακούγεται περίεργο, αλλά τι μπορείς να περιμένεις από ένα εξάχρονο αγόρι.

Τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα

Μέχρι να ξεκινήσω τις σπουδές μου, είμασταν συνέχεια μαζί με τον Cricksy. Το καλοκαίρι του 2005 ο Cricksy στα 8 του χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο. Η ασθένεια ξεκίνησε στο στομάχι του και επεκτάθηκε σε όλο του το σώμα.

Υποφέραμε με την κατάσταση του για σχεδόν ένα χρόνο μέχρι που απεβίωσε. Πολύ από τους φίλους μου μου έλεγαν να μην στεναχωριέμαι γιατί ήταν απλά ένα σκυλί, ωστόσο εγώ ένιωθα σαν να είχα χάσει ένα φίλο, ένα κομμάτι της οικογένειάς μου.

Είμαι ακόμα κοντά στα σκυλιά

Δεν είχα δικό μου σκυλί μετά τον Cricksy. Ευτυχώς, ένας από τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους έχει ένα beagle που φροντίζω όταν είμαι στο σπίτι του. Το όνομα του είναι Spotted. Είναι 4 χρονών και είναι πολύ έξυπνος, παιχνιδιάρης και πραγματικά μπορεί να φάει τα πάντα!

Φανταστείτε το κομβικό αυτό σημείο της ζωής μου όταν την άνοιξη του 2017, από περιέργεια, κοίταξα τι δίναμε στον Spotted. Όλα ήταν γραμμένα στην συσκευασία. Υπάρχουν πολλά, πάρα πολλά είδη συστατικών που παραμένουν άγνωστα. Επιπλέον, ήταν τόσο μακροσκελές που πραγματικά ήταν αδύνατον να τα διαβάσει κανείς όλα. Για αυτό σκέφτηκα ότι πρέπει να μελετήσω τα συστατικά.

Μετά από πολλές ώρες έρευνας, συνειδητοποίησα πως μια σημαντική μερίδα σκυλοτροφών είχαν περιθώρια βελτίωσης από άποψη ποιότητας. Το υψηλό ποσοστό βιταμινών, η χαμηλή ποιότητα κρέατος και τα «συστατικά» που περιείχαν μόνο το 0,1%… Ένιωσα απογοήτευση και τότε είχα αυτήν την μεγάλη ιδέα!

2017: Η ίδρυση της CricksyDog

Την Άνοιξη του 2017, ίδρυσα την CricksyDog μαζί με τα αδέρφια μου Imi και Zsuzi. Θεωρώ πως είναι ένα όνομα που σου μένει και συμβολίζει αυτό που πραγματικά είμαστε (στην μνήμη του πρώτου και μέχρι αυτήν την στιγμή μοναδικού μου σκύλου). Προσπαθούμε να βάλουμε όλη μας την αγάπη, όπως μας έδειχνε και εκείνος κάθε μέρα της ζωής του. Με τον τρόπο αυτό αποδίδουμε ένα φόρο τιμής στο σκύλο που θα ζει για πάντα στις καρδιές μας!

Για μικρό χρονικό διάστημα, παρασκευάζαμε τις τροφές μας σε μια μικρή τοπική εταιρεία (επειδή δεν υπήρχε δυνατότητα επένδυσης σε δικό μας εργοστάσιο), αλλά δυστυχώς αυτό δεν ήταν δυνατό από το 2019 και έπειτα. Έχουμε καταφέρει να αυξήσουμε τα ίδια υψηλά κριτήριά μας. Πολλοί λίγοι παραγωγοί μπορούν να μας ανταγωνιστούν!

Το μελλοντικό μας σχέδιο είναι να έχουμε το δικό μας εργοστάσιο παραγωγής, αλλά θα χρειαστεί να περιμένουμε τουλάχιστον 1-2 χρόνια για να συμβεί αυτό. Μέχρι τότε, θα συνεχίσουμε να είμαστε επικεντρωμένοι στους στόχους μας και να κάνουμε ιδιοκτήτες και σκύλους ευτυχισμένους σε όλη την Ευρώπη!

2022: Η CricksyDog είναι πλέον διαθέσιμη σε 8 χώρες της ΕΕ

Αφού πετύχαμε μεγάλη επιτυχία με τη CricksyDog στη χώρα μας, αποφασίσαμε στα μέσα του 2020 ότι ήρθε η ώρα να επεκταθούμε στο εξωτερικό. Ο θεμελιώδης στόχος μας είναι να βοηθήσουμε όλο και περισσότερους σκύλους και τους ιδιοκτήτες τους να ζουν πιο ευτυχισμένες, πιο υγιείς και πιο ικανοποιητικές μέρες στη ζωή τους.

Δεν μπορούμε να περιορίσουμε αυτή την αποστολή μόνο στη χώρα μας. Υπάρχουν πολλά σκυλιά στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Έτσι, θα συνεχίσουμε την αποστολή μας έως ότου μπορέσουμε να βοηθήσουμε τουλάχιστον 100.000 σκύλους στην ΕΕ να ζήσουν πιο χαρούμενες και υγιείς ζωές κάθε μήνα.

Βοηθάμε περίπου 10.000 σκύλους το μήνα. Για αυτούς τους λόγους, είμαστε πλέον διαθέσιμοι σε 8 χώρες (με αλφαβητική σειρά): Ελλάδα, Κροατία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία και Τσεχία.

Ένα πράγμα μπορούμε να σας υποσχεθούμε. Δεν θα αλλάξουμε ποτέ την ποιότητα. Αυτό που έχετε συνηθίσει από τη CricksyDog, θα το διατηρούμε πάντα. Αυτό είναι το πιστεύω μας.

András Vargyas, συνιδρυτής της CricksyDog

Η βασική μας ομάδα

Δουλεύουμε καθημερινά για να προσφέρουμε κάθε φορά την πιο γευστική τροφή στο σκύλο σας.

Όπως βλέπετε, τα τελευταία 3 χρόνια, έχουμε καταφέρει να έχουμε συνεργάτες, χωρίς τους οποίους δεν θα βρισκόμασταν στο σημείο αυτό. Ασφαλώς, τίποτα από αυτά δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την δικιά σας υποστήριξη. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για αυτό και να γνωρίζετε πως είμαστε ευγνώμονες.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω μηνύματος ή μέσω τηλεφώνου

ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΑΣ

9330 Kapuvár

Osli utca 16.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΟΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ

Vargyas Petfood kft.

08-09-030621

26616430-4791-113-08

26616430-2-08

ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΑΣ

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ EMAIL ΜΑΣ

kerdes@cricksydog.hu

Εγγραφείτε στην Τρίτη Γενιά προϊόντων της CricksyDog

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ευρωπαϊκή Κλιματική Ένωση KIC για τη χρηματοδότηση ορισμένων προϊόντων μας. Έχουμε επίσης παρουσιαστεί στην ηλεκτρονική έκδοση του Forbes και σε πολλά άλλα διαδικτυακά περιοδικά.

Παράδοση την επόμενη ημέρα

Αν πραγματοποιήσετε παραγγελία πριν από το απόγευμα , το πακέτο σας θα φτάσει την επόμενη ημέρα και μπορεί να βρεθεί αμέσως στο πιατάκι του σκύλου σας. Μην ξεχνάτε, πραγματοποιούμε παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα!

Εξαιρετικής Ποιότητας Συστατικά

Οι πρώτες ύλες για όλα μας τα προϊόντα έρχονται από πιστοποιημένες φάρμες. Για εμάς η ασφάλειας του σκύλου σας είναι το πιο σημαντική! Δείτε μόνοι σας!

Έχετε κάποια ερώτηση, αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα;

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω Facebook ή καλέστε μας

Επαληθεύτηκε ανεξάρτητα
646 κριτικές