Έκπτωση στα Προϊόντα μας για Εκτροφείς

Ευτυχισμένη και ξέγνοιαστη ζωή για όλα σας τα ζωάκια

Έκπτωση

Εάν συμμετέχετε στο πρόγραμμα των εκτροφέων μας, μπορείτε να αγοράσετε με 22% έκπτωση τα προϊόντα μας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος!

Μπορείτε να ακυρώσετε το πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή

Δεν έχουμε κανένα περιορισμό. Μπορείτε να βγείτε από το πρόγραμμα εκτροφέων μας οποιαδήποτε στιγμή. Απλά στείλτε μας ένα email ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου. 0% δέσμευση!

Ευελιξία

Δωρεάν κατ’ οίκον παράδοση και εγγυημένη έκπτωση 22%. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε με τους προσωπικούς συμβούλους μας για να σας βοηθήσουν!

 Ας δούμε ποιες είναι οι διαφορές με την συνδρομή

Αν διαθέτετε εκτροφείο και είστε σοβαροί σχετικά με την αναπαραγωγή των σκύλων σας, είναι πιο πιθανό τα σκυλιά σας να έχουν υπολογισμένη μηνιαία κατανάλωση τροφής. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να μειώσετε το συγκεκριμένο κόστος.

Δεν χρειάζεται ούτε να αγοράσετε συγκεκριμένη ποσότητα. Αν το θέλετε, μπορείτε να την ζητάτε σε μηνιαία βάση και να εξοφλείτε μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.

Προσωπικός συνεργάτης

Δεν θέλουμε να αντιμετωπίσετε κανένα ζήτημα όταν ταΐζετε τα σκυλιά σας, για αυτό σας παρέχουμε την δυνατότητα επαφής με κάθε έναν από τους συνεργάτες μας! Μήπως έχετε κάποια ερώτηση; Θα σας απαντήσουμε άμεσα! Θα θέλατε μήπως να αλλάξετε την παραγγελία σας; Λύθηκε! Θέλετε να δοκιμάσετε κάποια άλλη γεύση; Κανένα πρόβλημα!

Ο Προσωπικός Συνεργάτης της CricksyDog θα είναι διαθέσιμος να σας απαντήσει μέσω email και τηλεφώνου. Μπορείτε να ρωτήσετε ότι ακριβώς επιθυμείτε να μάθετε!

Από τα μικρότερα στα μεγαλύτερα

Όπως οι περισσότερες εταιρίες, είμαστε ικανοποιημένοι όταν μας δίνουν μεγάλες παραγγελίες. Αλλά ο στόχος μας δεν είναι να εξαιρέσουμε κανέναν επειδή πραγματοποιούν μικρότερες παραγγελίες. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μπορούμε να στηρίξουμε τους εκτροφείς! Μην διστάσετε να μας στείλετε email αν μόλις ξεκινήσατε ή ακόμα και αν χρειάζεστε εκατοντάδες κιλά τροφής το μήνα!

Η σημαντικότερη προϋπόθεση είναι να έχετε ήδη αριθμό εκτροφείου (ή τουλάχιστον να έχετε ξεκινήσει την διαδικασία) και να δεσμεύεστε για την ευημερία των σκύλων σας και τη σωστή ανατροφή και εκτροφή τους.

Μοναδικές εκπτώσεις

Παρόλο που πουλάμε κοντά στις τιμές κόστους, παρέχουμε 22% έκπτωση επί του συνολικού ποσού! Δεν επιτρέπουμε να υπάρχει καμία αμφιβολία σχετικά με την ποιότητα των προϊόντων μας ή την ευελιξία μας σαν εταιρεία. Αν εγγραφείτε στο πρόγραμμα εκτροφέων, μπορείτε να είστε σίγουροι για την υγεία των σκύλων σας καθώς και ότι η επιτυχία της επιχείρησής σας θα έρχεται πρώτη για εμάς!

Θα λάβετε όλη την βοήθεια που χρειάζεστε για να κάνετε ευτυχισμένα και υγιή τα σκυλιά σας όπως επίσης να διασφαλίσετε και την καλή φήμη του εκτροφείου σας!

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να συμμετέχετε στο γκρουπ εκτροφέων που έχουμε δημιουργήσει στο Facebook, μπείτε στην λίστα των email μας ή δημιουργήστε ένα άρθρο για τους επισκέπτες σας μαζί μας. Περισσότεροι ιδιοκτήτες σκύλων θα ενδιαφερθούν και θα σας γνωρίσουν καλύτερα!

Φόρμα Υποβολής

Αν ενδιαφέρεστε για το πρόγραμμα εκτροφέων, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 1 ημέρας.

Αν θέλετε να συντάξετε ένα ξεχωριστό email, Μπορείτε να το κάνετε άμεσα ( η διεύθυνσή email μας είναι: hello@cricksydog.gr)

Συχνές Ερωτήσεις

#1: Η έκπτωση μου θα διατηρείται για πάντα;

Ναι, η 22% έκπτωση θα διατηρείται για πάντα. Όσο βρίσκεστε στο αντίστοιχο πρόγραμμα εκτροφέα.

#2: Πως μπορώ να ακυρώσω την έκπτωση εκτροφέα που λαμβάνω;

Μπορείτε να προβείτε σε ακύρωση ανά πάσα στιγμή. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός! Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να μας στείλετε ένα email ή να μας καλέσετε για να ακυρώσουμε την έκπτωσή σας.

#3: Υπάρχει δυνατότητα να παραγγείλουμε τροφή για σημεία συσκευασίας;

Ασφαλώς!

#4: Μπορώ να πληρώνω κάθε φορά με αντικαταβολή;

Ασφαλώς! Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.

#5: Μπορώ να ζητάω ανά τακτά χρονικά διαστήματα να μου αποστείλετε τη παραγγελία μου σε διαφορετική διεύθυνση;

Ασφαλώς! Παρακαλώ ενημερώστε μας πρώτα για να μπορέσουμε να δρομολογήσουμε την αλλαγή ή απλά πραγματοποιήστε την αλλαγή στο Προφίλ σας.

#6: Μπορώ να έχω μια συνδρομή;

Ασφαλώς! Κάθε εκτροφείο που εγγράφετε στο πρόγραμμά μας έχει ένα προσωπικό συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να διευθετήσετε την διαδικασία. Ωστόσο, μπορείτε να αιτηθείτε να σας αποστέλλουμε αυτόματα το εμπόρευμά σας κάθε 3 με 4 εβδομάδες ή σε οποιοδήποτε άλλο διάστημα επιλέξετε.

#7: Υπάρχει δυνατότητα διευθέτησης του ποσού των παραγγελιών με ηλεκτρονική πληρωμή;

Ασφαλώς! Όταν πραγματοποιείτε την παραγγελία σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την μέθοδο της ηλεκτρονικής πληρωμής για να αφαιρεί αυτόματα το πόσο της συνδρομής από τον λογαριασμό σας σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Με τον τρόπο αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον για αυτό. Απλά παραλαμβάνετε το εμπόρευμά σας! 🙂 Αν ακυρώσετε την συνδρομή σας αφού έχει γίνει ήδη πρώτα η αφαίρεση από τον λογαριασμό σας μην ανησυχείτε, θα σας την επιστρέψουμε. Επίσης, όταν τερματιστεί η συνδρομή σας, οι αυτόματες χρεώσεις από την μέθοδο ηλεκτρονικής πληρωμής θα τερματιστούν επίσης! Θα το αναλάβουμε εμείς!

#8: Θα συνεχίσετε να έχετε αρκετό απόθεμα;

Ασφαλώς! Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με αφοσίωση στους πελάτες μας και την εξυπηρέτησή τους.

#9: Μόνο πιστοποιημένα εκτροφεία μπορούν να επωφεληθούν από την έκπτωση;

Κυρίως ναι! Συμπληρωματικά, δεν θέλουμε να αφήσουμε κανέναν εκτός του προγράμματος, αλλά επίσης δεσμευόμαστε νομικά σχετικά με τις ρυθμίσεις αναπαραγωγής. Είναι σημαντικό να μπορείτε να αποδείξετε την ύπαρξη εκτροφείου καθώς και την ποιότητά του.

#10: Μόλις ιδρύθηκε το εκτροφείο μου. Μπορώ να εγγραφώ;

Ασφαλώς! Ακόμα και εμείς ξεκινήσαμε λίγα χρόνια πριν, γνωρίζουμε καλά πόσο δύσκολο μπορεί να είναι ένα νέο ξεκίνημα. Για το λόγο αυτό, προσπαθούμε να υποστηρίξουμε τα νεοσύστατα εκτροφεία. Ανεξάρτητα από αυτό, θα πρέπει να πληροίτε τα βασικά κριτήρια όπως όλοι!

Επαληθεύτηκε ανεξάρτητα
646 κριτικές