ΕΓΓΥΗΣΗ

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών

Αν έχετε κάποιο παράπονο, καλέστε μας εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς και θα σας επιστρέψουμε ολόκληρο το ποσό. Ακόμα και τα ταχυδρομικά τέλη!

Ασφαλής τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε με ασφάλεια online μέσω του συστήματος OTP SimplePay. Σε περίπτωση αντικαταβολής, μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά στην υπηρεσία ταχυμεταφορών και σε πολλές περιπτώσεις επίσης, με πιστωτική κάρτα.

100% φυσικό

Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν βλαβερά χημικά και ανεπιθύμητα συστατικά!

ΓΕΝΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

Πιστεύουμε πως στον 21ο αιώνα μόνο τα κορυφαία προϊόντα θα πρέπει να υπάρχουν στην αγορά και εμείς είμαστε αφοσιωμένοι στην ποιότητα. Συνεπώς, προσφέρουμε 100% εγγύηση για κάθε αγορά σε περίπτωση κάποιου προβλήματος. Με τον τρόπο αυτό, καθιστάμε την διαδικασία απόλυτα ασφαλή ώστε να μπορεί να δοκιμαστεί και να χρησιμοποιηθεί το προϊόν της CricksyDog για έναν πιο υγιεινό και ασφαλές τρόπο ζωής για όλους.

ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αν υπάρξει κάποιο λάθος κατά τη διαδικασία (δεν παραλάβατε το προϊόν που παραγγείλατε), έχετε την επιλογή να κρατήσετε το προϊόν που παραλάβατε ή να το αντικαταστήσετε με εκείνο που αρχικά είχατε παραγγείλει, μέσω πίστωσης. Το κόστος επιστροφής και αντικατάστασης επιβαρύνετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα cricksydog.gr.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Προσφέρουμε 6μηνη εγγύηση σε όλα τα αξεσουάρ τα οποία διανέμουμε εμείς. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να υπάρχει προσωρινή έλλειψη για την οποία δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη! Οι φωτογραφίες που απεικονίζονται είναι αποκλειστικά για λόγους προβολής!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ;

Η εγγύηση δεν καλύπτει φθορά από ελλιπής συντήρηση, μη εξουσιοδοτημένη παρέμβαση, μετατροπή, κακή χρήση, ζημία και μη εξουσιοδοτημένες επισκευές. Η εγγύηση δεν καλύπτει, περαιτέρω ελαττώματα ή φθορές:

  • δυσλειτουργίες και φθορές που προέρχονται από μη ορθή ή ασυνήθιστη χρήση του προϊόντος,
  • δυσλειτουργίες και φθορές που προέρχονται από κακή χρήση, ατυχήματα ή αμέλεια,
  • Ελαττώματα ή ζημίες που προέρχονται από εσφαλμένη δοκιμή, χρήση, συντήρηση, τροποποιήσεις, Ελαττώματα και φθορά λόγω υγρού, υγρασίας ή φαγητού
  • γρατζουνιές ή άλλες φθορές στην επιφάνεια της συσκευής κατά την ορθή χρήση,
  • για εξαρτήματα που έχουν χρησιμοποιηθεί κατά τη συντήρηση ή την ορθή χρήση.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ;

Επικοινωνήστε μαζί μας

E-Mail: hello@cricksydog.gr
Τηλέφωνο: +36303599642

Επαληθεύτηκε ανεξάρτητα
654 κριτικές