Ερωτών:

Το 4 μηνών Spanish water dog μας λατρεύει να τρώει πράγματα που μυρίζουν δυσάρεστα, ακόμα και πράγματα που δεν τρώγονται. Για παράδειγμα, χαρτομάντηλα ή περιττώματα άλλων ζώων. Επίσης, τρώει αυτά τα πράγματα αμέσως μετά το φαγητό. Θα μπορούσε αυτό να υποδηλώνει ανεπάρκεια βιταμινών ή μετάλλων ή ανεπαρκή διατροφή; θα θέλαμε ακόμα να επιλέξουμε κάποιο από τα προϊόντα σας. Ποια τροφή και συμπλήρωμα θα προτείνατε σε αυτή την περίπτωση; Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας εκ των προτέρων!

 

Η απάντηση του ιδρυτή και ειδικού μας, Imre Vargyas:

✔️ Ειδικός διατροφής σκύλων που αφιέρωσε τη ζωή του στην πρόληψη των τροφικών αλλεργιών στους σκύλους
✔️ 5+ χρόνια εμπειρίας στην παρασκευή σκυλοτροφών, υπεύθυνος για την σίτιση σχεδόν 20.000+ σκύλων ετησίως
✔️ Ειδικός Διατροφής Σκύλων αναγνωρισμένος από το βρετανικό CPD

——————–

Αυτή η περιέργεια για τα περίεργα αντικείμενα οφείλεται στην ηλικία και στην οδοντοφυΐα και μπορεί να είναι πιο έντονη μέχρι ο σκύλος να γίνει τουλάχιστον 6 μηνών! Πρέπει να αποσπάσετε την προσοχή του σκύλου σας για να μην σκέφτεται τόσο πολύ τις σκανταλιές. Ήρθε η ώρα για πιο περίπλοκα κόλπα και μια περίοδο εκπαίδευσης (αν έχετε ήδη εμβολιάσει τον σκύλο σας). Η κατανάλωση κοπράνων μπορεί επίσης να προκληθεί από σκουλήκια, έλλειψη φυτικών ινών, ιχνοστοιχείων, άγχος ή αδράνεια συμπεριφοράς.

Συνιστάται να αποπαρασιτίζετε το κουτάβι σας κάθε μήνα (ακόμα κι αν είναι προϊόν που το προστατεύει από την διροφιλαρίωση). Για να αποφύγετε την έλλειψη φυτικών ινών ή ιχνοστοιχείων, συνιστώ να δώσετε στο κατοικίδιό σας μια πλήρη τροφή. Για αρχή, προτείνω την υποαλλεργική ξηρά τροφή για κουτάβια Chucky με μοσχαρίσιο κρέας μέχρι την ηλικία του 1 έτους. Εναλλακτικά, λόγω της ανάπτυξης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα δισκία προστασίας των αρθρώσεων Twinky με εκχύλισμα πράσινου χειλικού μυδιού θα ήταν ιδιαίτερα ευεργετικά για την υγιή ανάπτυξη του.

Επαληθεύτηκε ανεξάρτητα
670 κριτικές