Ερωτών:

Πρόσφατα υιοθέτησα έναν 6 ετών λαμπραντόρ, ο οποίος έζησε για χρόνια σε καταφύγιο. Παρατήρησα ότι ο Barney, ο λαμπραντόρ μου, παρόλο που είναι πολύ ενεργητικός και παιχνιδιάρης, συχνά αντιμετωπίζει προβλήματα πέψης και φούσκωμα, ιδιαίτερα μετά την κατανάλωση τροφής. Επιπλέον, το τρίχωμά του δεν είναι τόσο λαμπερό όσο θα περίμενα. Γνωρίζω ότι οι λαμπραντόρ μπορεί να είναι ευαίσθητοι σε ορισμένες τροφές και θα ήθελα ο Barney να λαμβάνει την καλύτερη δυνατή διατροφή για να υποστηρίξω την υγεία και την ευημερία του. Ποιες διατροφικές αλλαγές προτείνετε και υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο προϊόν CricksyDog που θα προτείνατε για τον Barney;

 

Η απάντηση του ιδρυτή και ειδικού μας, Imre Vargyas:

✔️ Ειδικός διατροφής σκύλων που αφιέρωσε τη ζωή του στην πρόληψη των τροφικών αλλεργιών στους σκύλους
✔️ 5+ χρόνια εμπειρίας στην παρασκευή σκυλοτροφών, υπεύθυνος για την σίτιση σχεδόν 20.000+ σκύλων ετησίως
✔️ Ειδικός Διατροφής Σκύλων αναγνωρισμένος από το βρετανικό CPD

——————–

Αγαπητέ Κηδεμόνα,

Καταρχάς, συγχαρητήρια για την υιοθεσία του Barney και είναι υπέροχο που φροντίζετε τόσο πολύ για την υγεία του. Οι λαμπραντόρ πράγματι μπορεί να είναι ευαίσθητοι σε ορισμένες ευαισθησίες, ιδίως όταν πρόκειται για τη διατροφή τους. Τα προβλήματα πέψης του Barney και η κατάσταση του τριχώματός του μπορεί να δείχνουν ότι η τροφή που καταναλώνει δεν είναι εντελώς κατάλληλη για αυτόν ή περιέχει συστατικά που δεν είναι ιδανικά για το σύστημά του.

Για να μειώσετε τα προβλήματα πέψης και φούσκωμα, καθώς και να βελτιώσετε τη λάμψη του τριχώματος, θα συνιστούσα με ευχαρίστηση την ξηρά τροφή CricksyDog Ted Υποαλλεργική με Αρνί. Αυτή η τροφή έχει αναπτυχθεί ειδικά για σκύλους που είναι ευαίσθητοι σε ορισμένα τρόφιμα. Ο Ted θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον Barney, καθώς αποκλείει εντελώς όλους τους κοινούς αλλεργιογόνους, όπως το κοτόπουλο και τη γλουτένη του σιταριού, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων και πεπτικών προβλημάτων.

Η ξηρά τροφή CricksyDog Ted Υποαλλεργική με Αρνί προσφέρει μια φόρμουλα βασισμένη στο αρνί, που παρέχει την οπτική διατροφική σύνθεση για τον Barney, συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων πρωτεϊνών, λιπαρών, βιταμινών και μετάλλων που υποστηρίζουν υγιή δέρμα, λαμπερό τρίχωμα και γενική ευεξία. Η πρωτεΐνη από το αρνί είναι επίσης μια εξαιρετική εναλλακτική για εκείνους που μπορεί να είναι ευαίσθητοι σε άλλους τύπους πρωτεΐνης.

Εξετάζοντας πιο βαθιά τις επαγγελματικές πτυχές, είναι σημαντικό να τονιστεί ότι μια καλά σχεδιασμένη υποαλλεργική διατροφή, όπως αυτή που προσφέρει ο Ted, μπορεί να βοηθήσει στη σταθεροποίηση της πέψης και στη μείωση του φουσκώματος, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής του Barney και μειώνοντας τα συμπτώματα που προκύπτουν από ευαισθησίες. Ένα υγιές πεπτικό σύστημα είναι κρίσιμο για τη συνολική υγεία, και η τροφή Ted παρέχει την κατάλληλη υποστήριξη.

Πέρα από τις διατροφικές αλλαγές, μην ξεχνάτε την τακτική άσκηση για τον Barney και τις κτηνιατρικές εξετάσεις, για να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής γι’ αυτόν. Ο Barney είναι τυχερός που έχει έναν τόσο φροντιστικό κηδεμόνα!

Επαληθεύτηκε ανεξάρτητα
670 κριτικές