Θέλετε Έναν πιο Ευτυχισμένο και Δραστήριο Σκύλο;

Θα σας δείξουμε σε 2 βήματα τη διαδικασία με την οποία φτιάχνουμε την τέλεια τροφή για σκύλους. Εσείς γνωρίζετε το σκυλί σας, εμείς γνωρίζουμε από σκυλοτροφή!

Εξαιρετικές αξιολογήσεις στη Google

Με βάση τις αξιολογήσεις περισσότερων από 250 ιδιοκτητών σκύλων πετύχαμε βαθμολογία 4,9/5 στη Google.

Μεγάλη αξιοπιστία

Περισσότεροι από 25.000 ιδιοκτήτες σκύλων έχουν ήδη αγοράσει τροφή για τους σκύλους τους από εμάς και το 98% μας αξιολόγησε με ένα θετικό σχόλιο!

Ανάπτυξη προϊόντων με κτηνίατρο

Κατά τη φάση ανάπτυξης των προϊόντων, όλα τα προϊόντα μας περνούν από αυστηρές εγχώριες και διεθνείς δοκιμές της ΕΕ, καθώς και από τον κτηνίατρό μας.

I. Αλλεργική προδιάθεση

Η πρώτη φάση προετοιμασίας της σκυλοτροφής είναι να ελέγξουμε αν το σκυλί που θα την καταναλώσει έχει κάποια τροφική αλλεργία.

Η κακής ποιότητας σκυλοτροφή όχι μόνο δηλητηριάζει τα αλλεργικά σε αυτήν σκυλιά αλλά κάνει και την ζωή των αφεντικών τους δύσκολη. Για παράδειγμα, μπορεί να επιταχύνει το γήρας του σκύλου σας και να επιβαρύνει τα νεφρά και το στομάχι του. Αυτό καθιστά τις ζωές τους δύσκολες αλλά και σύντομες. Αυτός είναι ο λόγος που επισημαίνουμε ότι η βάση για μία μεγάλη και χαρούμενη σκυλίσια ζωή είναι η υγιεινή διατροφή!

Λοιπόν, αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα. Δημιουργήσαμε δύο κατηγορίες κατά την έναρξη της παραγωγής σκυλοτροφών. Μία βασική premium και μία υποαλλεργική premium. Aς δούμε ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ αυτών των δύο.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ

Αν το σκυλάκι σας δεν έχει κάποια τροφική αλλεργία, πρέπει να νοιώθει τυχερό. Μπορεί να απολαύσει τα ανάμεικτα γεύματα τα οποία έχουμε επιλέξει με προσοχή.

Απλά σκεφτείτε το! Αυτός/ή είναι στην καλύτερη κατάσταση γιατί μπορεί να τραφεί με διάφορους τρόπους. Ασφαλώς, οι τροφές αυτές έχουν σαν κύριο συστατικό το κρέας και ως κατ’ επέκταση έντονη γεύση. Προσθέτουμε περισσότερο κρέας στις τροφές μας αλλά, μεριμνήσαμε και για τους πιο ευαίσθητους! Οι υποαλλεργικές τροφές μας, για να γίνουν πιο γευστικές, περιέχουν μια μεγάλη ποικιλία λαχανικών και μόνο ένα είδος κρέατος.

Ας δούμε λοιπόν ποια είδη κρέατος εισάγουμε στις διατροφές μας: αρνί, μοσχάρι, ψάρι, κοτόπουλο. Στην περίπτωση των υποαλλεργικών φαγητών χρησιμοποιούμε ένα μόνο είδος κρέατος το οποίο αυτή τη στιγμή είναι αρνί , μοσχάρι, σολομός καθώς και προστέθηκε πρόσφατα κρέας εντόμου! Ποτέ κρέας από κοτόπουλο! Στην περίπτωση των φαγητών αυτών πάντα αποφεύγουμε την χρήση κρέατος από κοτόπουλο.

ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΣΙΤΑΡΙΟΥ

Αν ο σκύλος σας δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας από σιτηρά (όπως το σιτάρι, το κριθάρι, το κεχρί), το σκυλί σας μπορεί να τα καταναλώσει άφοβα. Θέλουμε και εμείς να είμαστε σίγουροι! Για τον λόγο αυτό οι υποαλλεργικές τροφές μας περιέχουν 0% σιτάρι.

Βιταμίνες

Χρησιμοποιούμε πολλές βιταμίνες στις τροφές μας . Οι σημαντικότερες είναι: Βιταμίνη-Α (για την όραση), Βιταμίνη-D (για την ενδυνάμωση και αναγέννηση των οστών), Βιταμίνη-Ε (για τους μυς). Επιπρόσθετα, οι τροφές μας περιέχουν τις βιταμίνες Β1,Β2,Β6,Β12,Κ3 και Ω3… Αυτές είναι απαραίτητες για την υγεία των σκύλων. Τροφές οι οποίες δεν περιέχουν καμία από αυτές δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε σίγουροι από τι πραγματικά έχουν φτιαχτεί.

Αν το σκυλί σας χρειάζεται μία υποαλλεργική διατροφή , αυτός/ή θα λάβουν παραπάνω ιχνοστοιχεία όπως χαλκό, ιώδιο, σελήνιο, βιοτίνη και ωμέγα 6… Για την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος του σκύλου. Τα ιχνοστοιχεία αυτά τα εισήγαμε ξεχωριστά στις υποαλλεργικές διατροφές και για τον λόγο αυτό θα είναι εξαιρετικά εύκολες στην κατανάλωση από το σκυλάκι σας.

Μην Ξεγελιέστε

Σκυλοτροφή σιτηρών < Φρέσκο σπιτικό φαγητό < Premium ποιότητας σκυλοτροφή

Από την στιγμή, που κατά την γνώμη μας, η τροφή των κατοικιδίων προσαρμόζεται σε εβδομαδιαία βάση παγκοσμίως σημαίνει ότι ‘’σχεδόν οτιδήποτε’’ μπορεί να μπει σε μία τροφή για σκύλους. Για τον λόγο αυτό δημιουργήσαμε το δικό μας σύστημα αυστηρών προδιαγραφών για να αποδείξουμε ότι μπορούμε και παρέχουμε υψηλής ποιότητας σκυλοτροφή σε όλη την Ελλάδα.

Σε εμάς δεν θα βρείτε καμία τροφή που να περιέχει Ε συστατικά ή κάποιο άλλο συστατικό το οποίο δεν γνωρίζετε τι μπορεί να είναι. Είμαστε ξεκάθαροι και προσφέρουμε ότι πραγματικά χρειάζεται ο σκύλος σας. Το καλύτερο και πιο ζουμερό φαγητό.

ΙΙ. Το μέγεθος του σκύλου σας

Χρειαζόμαστε μία πιο ακριβής εικόνα του σκύλου σας.

Το επόμενο βήμα στην δημιουργία σκυλοτροφής είναι να προσδιορίσουμε αν η τροφή προορίζετε για μικρά, μεσαία ή μεγάλου μεγέθους σκυλιά. Για τον λόγο αυτό διαχωρίζουμε τους σκύλους σε δύο κατηγορίες. Μία για σκυλιά μικρού και μεσαίου μεγέθους και μία για μεγάλου μεγέθους.

Στο σημείο αυτό υπάρχουν τρεις παράμετροι. Η Θερμική επεξεργασία, το μέγεθος των κόκκων και η συσκευασία. Αυτό είναι απαραίτητο για να επιτύχουμε την δημιουργία του πιο εύπεπτου προϊόντος. Υποθέτουμε ότι δεν θέλετε ο σκύλος να τρώει το φαγητό που τρώμε εμείς, για το λόγο αυτό προσπαθήσαμε να προστατέψουμε το κατοικίδιο σας από αυτόν τον κίνδυνο!

Θερμική Επεξεργασία

Για μεγάλου μεγέθους σκυλιά η τροφή που προσφέρουμε παρασκευάζετε σε ελαφρώς χαμηλότερη θερμοκρασία από την συνηθισμένη. Αυτή η διαδικασία είναι ιδανική, γιατί, από την εμπειρία μας, στην συγκεκριμένη αυτή θερμοκρασία η οποία προσεγγίζετε μετά από ενδελεχή ανάλυση, μπορούν να διασπάσουν την ενέργεια, την πρωτεΐνη και τα μέταλλα σε μεγάλο βαθμό από εξαιρετικά απαλό κρέας. Αντίθετα, συνηθίζουμε να αυξάνουμε την θερμοκρασία κατά μερικούς βαθμούς για τους μικρότερους μας φίλους, επειδή θεωρούμε πως το πιο μαλακό κρέας, με την πιο απαλή υφή είναι καλύτερο για τα ευαίσθητα στομάχια τους.

Κόκκοι

Όπως γνωρίζουμε στα σκυλιά τους αρέσει να καταβροχθίζουν το φαγητό τους ανεξάρτητα από το μέγεθος των κόκκων. Για τον λόγο αυτό το μέγεθος των δικών μας κόκκων είναι ιδανικό για να περιορίσει την τάση αυτή των σκύλων σας. 1,4 εκ είναι ο δικός μας μαγικός αριθμός. Καταλάβαμε ότι το μέγεθος αυτό είναι ιδανικό για σκυλιά μεσαίου και μεγάλου μεγέθους. Όσον αφορά τα μικρά σκυλάκια το μέγεθος αυτό φαντάζει τρομαχτικό, οπότε στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θέλουν να τη προσεγγίσουν καν. Μέσα από εκατοντάδες πειράματα ανακαλύψαμε ότι στα πιο μικρά σκυλιά ο μαγικός αριθμός είναι στα 0,9 εκ. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι το ιδανικό για εκείνα.

Συσκευασία

Γιατί ένα μικρόσωμο σκυλί να χρειάζεται 14 κιλά φαγητό την φορά; Για παράδειγμα, από την στιγμή που 3 κιλά φαγητό δεν είναι αρκετά ούτε για ένα kvass, για τα Yorkies θα κρατάει έναν ολόκληρο χρόνο. Για τον λόγο αυτό πάντα χρησιμοποιούμε συσκευασίες των 3 κιλών οι οποίες είναι ιδανικές τόσο για την δοκιμή όσο και για την σίτιση των μικρών σας. Ωστόσο, διαθέτουμε συσκευασίες 14 κιλών για μεγάλου μεγέθους σκυλιά καθώς και 10 κιλών για τα μικρότερα.

Η επιλογή ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολη

Είμαστε 100% σίγουροι ότι δεν υπάρχει ανάγκη για τη δημιουργία διαφορετικών σκυλοτροφών για κάθε ράτσα. Δύο προϊόντα παραγωγής επί δύο είναι ιδανικά. Κατά την γνώμη μας η ‘’εξειδίκευση των σκυλοτροφών’’ αναλόγως τη ράτσα είναι απλά για λόγους μάρκετινγκ . Παρέχουμε μία κατηγορία για μεσαίου και μεγάλου μεγέθους σκυλιά (Ted) και μία για μικρού μεγέθους σκυλιά (Juliet). Επιπλέον διαθέτουμε σκυλοτροφή για τα πιο ευαίσθητα σκυλιά (Ted Hypoallergenic και Juliet Hypoallergenic)

Αν στο παρελθόν έχετε αγοράσει μεσαίας ποιότητας τροφή, σκεφτείτε αυτό: ένα Beagle είναι διατεθειμένο να φάει χαμηλότερης ποιότητας φαγητό , δεν σημαίνει ότι το απολαμβάνει και ότι είναι υγιές. Επειδή δεν έχει βγάλει εξανθήματα δεν σημαίνει ότι δεν θα βγάλει ποτέ στο μέλλον. Είναι πιθανό να παίζετε με την υγεία του σκύλου σας, πράγμα που σε βάθος χρόνου μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα.

Οι Καλύτερες Προσφορές μας για Εσένα

Για μεσαίου και μεγάλου μεγέθους μη αλλεργικούς σκύλους

Στην περίπτωση αυτή η σειρά προϊόντων TED είναι η καλύτερη λύση για Εσένα.

Το κλασικό TED περιέχει μία ποικιλία κρεάτων όπως μοσχάρι, αρνί, κοτόπουλο, ψάρι και επίσης δημητριακά και λαχανικά. Το έντονο άρωμα φρεσκάδας βρίσκεται σε κάθε μπουκιά! Αναρωτιέστε αν κάνει πραγματικά για τον σκύλο σας; Διαβάστε τις αξιολογήσεις των πελατών μας σχετικά με αυτό το προϊόν.

Για μεσαίου και μεγάλου μεγέθους σκύλους αλλεργικούς στο κρέας κοτόπουλου

Στην περίπτωση αυτή, η σειρά προϊόντων Υποαλλεργικά TED είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Διασφαλίζουμε ότι ο σκύλος σας βρίσκεται σε καλά χέρια! Κάθε σκυλοτροφή TED Υποαλλεργική δεν περιέχει κρέας κοτόπουλου καθώς και γλουτένη. Αν αυτό προξενεί στον σκύλο σας αλλεργική αντίδραση θα σας αποζημιώσουμε με το κόστος της αγοράς σας αμέσως! Εμείς στην CricksyDog εγγυούμαστε 0% πιθανότητα αλλεργικού επεισοδίου από κρέας κοτόπουλου!

Για μη αλλεργικούς σκύλους μικρού μεγέθους

Στην περίπτωση αυτή , η σειρά προϊόντων JULIET είναι η ιδανική λύση για εσάς.

Η σειρά προϊόντων Juliet όχι μόνο διαθέτει μία ποικιλία κρεάτων, αλλά ακόμα και κόκκους διαμέτρου 0,9 χιλιοστών. Είναι εξαιρετικά εύπεπτες και είναι σίγουρο ότι ο σκύλος σας θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος έπειτα από κάθε πλούσιο σνακ. Δοκιμάστε το τώρα!

Για τους μικρού μεγέθους σκύλους αλλεργικούς στο κρέας κοτόπουλου

Στην περίπτωση αυτή. η σειρά προϊόντων μας JULIET Υποαλλεργική είναι η ιδανική περίπτωση για εσάς.

Αυτή είναι η τελική λύση! Αν διαβάζετε αυτό το άρθρο πιθανόν να γνωρίζετε για όλες τις δυσκολίες των διατροφικών αλλεργιών. Είναι πραγματικά δυσάρεστο συναίσθημα να βλέπετε τον σκύλο σας γεμάτο με εξανθήματα , να υποφέρει και εσείς να μην μπορείτε να τον βοηθήσετε όσο και αν το θέλετε. Ευτυχώς αυτά τελειώνουν εδώ και τώρα! Δοκιμάστε την Υποαλλεργική Juliet σκυλοτροφή μας και βιώστε την αλλαγή στην υγεία του σκύλου σας με την σταδιακή εξαφάνιση των συμπτωμάτων! Επιπλέον σας εγγυούμαστε πλήρη επιστροφή χρημάτων!

Έχω ένα κουτάβι

Η σειρά προϊόντων CHUCKY είναι ξεκάθαρα η καλύτερη λύση για εσάς, εάν έχετε κουτάβι (μικρότερο των 10 μηνών)

Νομίζατε ότι ξεχάσαμε τα μικρούλια μας έτσι; Καθόλου! Απλά τα αφήσαμε για το τέλος. Θεωρητικά τα κουτάβια δεν μπορούν να έχουν αλλεργίες οι οποίες δεν είναι κληρονομικές μόνο μικρές δυσανεξίες στην χειρότερη περίπτωση. Αλλά αν δίνετε στο κουτάβι σας την σωστή τροφή τότε δεν χωράνε δυσανεξίες. Το κουτάβι του μπορεί να ζήσει την ζωή του χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν ακούγετε άσχημο, έτσι; Πρέπει να γνωρίζετε ότι η υγιεινή διατροφή πρέπει να ξεκινάει πάντοτε με τα βασικά. Στην περίπτωση αυτή μπορούμε να σε βοηθήσουμε με τις τροφές Chucky.


Το καλοκαίρι του 2019, βρισκόμασταν σε μεγάλη ανάγκη. Το Χαβανέζικο σκυλί μας αρνιόταν να φάει οτιδήποτε.

Βέβαια αυτό δεν είναι ακριβώς σωστό γιατί πάντα έτρωγε φρέσκο σπιτικό φαγητό. Ωστόσο, άρχισε να αποκτά εξανθήματα μετά την κατανάλωση οποιασδήποτε σκυλοτροφής. Τότε ανακαλύψαμε την CricksyDog. Ο μεγάλος αριθμός θετικών σχολίων μας έπεισε αμέσως. Από την στιγμή εκείνη έγινα τακτικός πελάτης. Δίνω επίσης τα τελευταία τους μπισκοτάκια στην Σούζι μου.’’

 

Αντρέα Νάγκι, 2019, 12 Αυγούστου

Τέλεια διατροφή Α-Ω

Η εξειδίκευσή μας είναι η εγγύηση της ποιότητας μας. Διαπιστώστε το μόνοι σας!

Εφαρμόζοντας κατά γράμμα τους διεθνείς κανονισμούς, διαμορφώσαμε συγκεκριμένους κανονισμούς για τους οποίους είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι! Δοκιμάστε το φαγητό μας και διαπιστώστε το!

🌀 Περισσότερη ενέργεια

Πρωτεϊνικό περιεχόμενο ιδικά διαμορφωμένο στις ανάγκες του σκύλου σας, ώστε ποτέ να μην του λείψει τίποτα. Κυμαίνεται στο 18-36% στις τροφές μας, ανάλογα με τον τρόπο ζωής του σκύλου.

👩 Απόλυτη Ελευθερία

Στην εποχή που ζούμε έχουμε πολλά στο μυαλό μας, από τις παιδικές παραστάσεις μέχρι τα πράγματα που έχουμε να κάνουμε στην δουλειά μας, γιατί να ανησυχείτε χωρίς λόγο για την διατροφή του σκύλου σας; Αφήστε το πάνω μας!

👅 Κρατήστε τους γευστικούς κάλυκες φρέσκους

Δεν χρησιμοποιούμε τεχνητούς ενισχυτές γεύσης σε αντίθεση με άλλους παραγωγούς σκυλοτροφών. Με τον τρόπο αυτό ο σκύλος σας θα έχει πάντα αυθεντική φρεσκάδα των γεύσεων σε κάθε μπουκιά.

🍎 Απόλυτη Χαρά

Δεν υπάρχει κάποια σημαντική βιταμίνη η οποία να μην περιέχεται στις τροφές μας. Δεν βάζουμε απλά βιταμίνη C στα προϊόντα μας επειδή ακούγεται ωραίο. Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά τα οποία πραγματικά χρειάζεται ο σκύλος σας.

⚕️ Απόλυτη προστασία

Αν μας επιλέξετε και κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας, δεν χρειάζεται να πηγαίνετε πλέον στον κτηνίατρο. Μόνο για να σας δίνει τα εύσημα.

🚚 Τα φέρνουμε σπίτι σας

Σε συνεργασία με υπηρεσίες κούριερ Svuum / Courier Center, όλες οι παραγγελίες σας έρχονται στο σπίτι σας. Ωστόσο, αν το επιθυμείτε μπορείτε να παραγγείλετε και να έρθει στο σημείο διαλογής της Svuum / Courier Center.

Παράδοση την επόμενη ημέρα

Αν πραγματοποιήσετε παραγγελία πριν από το απόγευμα , το πακέτο σας θα φτάσει την επόμενη ημέρα και μπορεί να βρεθεί αμέσως στο πιατάκι του σκύλου σας. Μην ξεχνάτε, πραγματοποιούμε παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα!

Εξαιρετικής Ποιότητας Συστατικά

Οι πρώτες ύλες για όλα μας τα προϊόντα έρχονται από πιστοποιημένες φάρμες. Για εμάς η ασφάλειας του σκύλου σας είναι το πιο σημαντική! Δείτε μόνοι σας!

Έχετε κάποια ερώτηση, αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα;

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω Facebook ή καλέστε μας

Επαληθεύτηκε ανεξάρτητα
670 κριτικές