Έχετε κάποια άλλη ερώτηση; Πείτε μας

Είμαστε πάντα χαρούμενοι να σας ακούσουμε! Δεχόμαστε κάθε εποικοδομητική κριτική με θετική ανταπόκριση. Αν είναι πιο εύκολο για εσάς, γράψτε στη σελίδα μας στο Facebook. Θα απαντήσουμε μέσα σε μερικές ώρες.

Πείτε μας εδώ

Τέλεια διατροφή Α-Ω

Η εξειδίκευσή μας είναι η εγγύηση της ποιότητας μας. Διαπιστώστε το μόνοι σας! Εφαρμόζοντας κατά γράμμα τους διεθνείς κανονισμούς, διαμορφώσαμε συγκεκριμένους κανονισμούς για τους οποίους είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι! Δοκιμάστε το φαγητό μας και διαπιστώστε το!

🌀 Περισσότερη ενέργεια

Πρωτεϊνικό περιεχόμενο ιδικά διαμορφωμένο στις ανάγκες του σκύλου σας, ώστε ποτέ να μην του λείψει τίποτα. Κυμαίνεται στο 18-36% στις τροφές μας, ανάλογα με τον τρόπο ζωής του σκύλου.

👅 Κρατήστε τους γευστικούς κάλυκες φρέσκους

Δεν χρησιμοποιούμε τεχνητούς ενισχυτές γεύσης σε αντίθεση με άλλους παραγωγούς σκυλοτροφών. Με τον τρόπο αυτό ο σκύλος σας θα έχει πάντα αυθεντική φρεσκάδα των γεύσεων σε κάθε μπουκιά.

🍎 Απόλυτη Χαρά

Δεν υπάρχει κάποια σημαντική βιταμίνη η οποία να μην περιέχεται στις τροφές μας. Δεν βάζουμε απλά βιταμίνη C στα προϊόντα μας επειδή ακούγεται ωραίο. Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά τα οποία πραγματικά χρειάζεται ο σκύλος σας.

⚕️ Απόλυτη προστασία

Αν μας επιλέξετε και κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας, δεν χρειάζεται να πηγαίνετε πλέον στον κτηνίατρο. Μόνο για να σας δίνει τα εύσημα.

👩 Απόλυτη Ελευθερία

Στην εποχή που ζούμε έχουμε πολλά στο μυαλό μας, από τις παιδικές παραστάσεις μέχρι τα πράγματα που έχουμε να κάνουμε στην δουλειά μας, γιατί να ανησυχείτε χωρίς λόγο για την διατροφή του σκύλου σας; Αφήστε το πάνω μας!

🚚 Τα φέρνουμε σπίτι σας

Σε συνεργασία με υπηρεσίες κούριερ Svuum / Courier Center, όλες οι παραγγελίες σας έρχονται στο σπίτι σας. Ωστόσο, αν το επιθυμείτε μπορείτε να παραγγείλετε και να έρθει στο σημείο διαλογής της Svuum / Courier Center.

Get to know us better

We post dog tips and advices on our blog. These are short articles that may be interesting to dog owners. Do not hesitate and check them yourself!

Παράδοση την επόμενη ημέρα

Αν πραγματοποιήσετε παραγγελία πριν από το απόγευμα , το πακέτο σας θα φτάσει την επόμενη ημέρα και μπορεί να βρεθεί αμέσως στο πιατάκι του σκύλου σας. Μην ξεχνάτε, πραγματοποιούμε παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα!

Εξαιρετικής Ποιότητας Συστατικά

Οι πρώτες ύλες για όλα μας τα προϊόντα έρχονται από πιστοποιημένες φάρμες. Για εμάς η ασφάλειας του σκύλου σας είναι το πιο σημαντική! Δείτε μόνοι σας!

Έχετε κάποια ερώτηση, αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα;

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω Facebook ή καλέστε μας

Επαληθεύτηκε ανεξάρτητα
646 κριτικές