Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να παραγγείλετε τροφή και πως μπορεί να γίνει αυτό;

Είμαστε πολύ χαρούμενοι όταν μας αποδεικνύεται ότι η τροφή μας, σας ικανοποιεί και το σκυλάκι σας χαίρετε να την καταναλώνει κάθε μέρα.

Αν διαβάζεις αυτό το άρθρο αυτή τη στιγμή, ίσως είσαι ένας από τους ευσυνείδητους ιδιοκτήτες σκύλων που επιθυμούν το κατοικίδιο τους να έχει πάντα τροφή στο σπίτι και σίγουρα δε θέλεις να ξεμείνεις ποτέ από ξηρά τροφή.

Πάντα να πραγματοποιείτε την παραγγελία σας νωρίς

Για να αποφύγετε να μείνει το σκυλί σας χωρίς φαγητό, σας συνιστούμε να παραγγέλνετε την τροφή του εγκαίρως. Μην ανησυχείτε, πάντα θα έχουμε αρκετό απόθεμα και σε περίπτωση έλλειψης θα σας ειδοποιήσουμε αμέσως.

Η κατάλληλη στιγμή να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας είναι όταν διαθέτετε ξηρά τροφή για περίπου μια εβδομάδα. Ανεξάρτητα από το πόσο γρήγοροι είμαστε, θα πρέπει να λάβετε υπόψη την διαδικασία επεξεργασίας παραγγελιών, τη συσκευασία και το χρόνο παράδοσης.

Συνήθως αποστέλλουμε όλες τις παραγγελίες εντός 2 ημερών. Ωστόσο, σας προτείνουμε να μην αφήνετε τις παραγγελίες σας για την τελευταία στιγμή. Θα ήταν προτιμότερο να έχετε παραπάνω τροφή για 1-2 μέρες, παρά να μην έχετε καθόλου, και σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης, δε θα χρειάζεται να τρέξετε στο πρώτο κατάστημα για να αγοράσετε άλλη.

Ή επιλέξτε την συνδρομή στην CricksyDog

Εάν γνωρίζετε περίπου πόσο καιρό χρειάζεται μια συσκευασία να καταναλωθεί από το σκυλί σας, ίσως σας ενδιαφέρει μία συνδρομή, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε πάντα την τροφή του σκύλου σας εγκαίρως και δε θα χρειάζεται να ξοδεύτε άσκοπα τον χρόνο σας.

Πως γίνεται να παραγγείλω ξανά μετά από την πρώτη μου παραγγελία;

Φυσικά με τον ίδιο τρόπο, θα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και θα πραγματοποιήσετε τα ίδια βήματα, είτε είστε εγγεγραμμένοι είτε όχι. Ωστόσο, σας προτείνουμε την επιλογή την εγγραφής, καθώς δεν χρειάζεται να συμπληρώνετε τα στοιχεία σας συνεχώς και επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις προηγούμενες παραγγελίες σας.

Μπαίνοντας αυτόματα στο σύστημά μας με την πρώτη σας παραγγελία, θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε εκ νέου παραγγελία μέσα σε μερικά λεπτά, μέσω τηλεφώνου, email ή ακόμα και Facebook!

Να είστε σίγουροι ότι όποιον τρόπο επιλέξετε να κάνετε τις αγορές σας, οι συνάδερφοί μας θα χαρούν πολύ να σας εξυπηρετήσουν και να αποστείλουν την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό.

Μπορεί επίσης να ενδιαφέρεστε και για τα παρακάτω άρθρα:

Οδηγός Επιλογής Γεύσης της CricksyDog

Οδηγός Επιλογής Γεύσης της CricksyDog

Οι ιδιοκτήτες με τις καλές τους προθέσεις ίσως λυπούνται τον σκύλο τους που καταναλώνει το ίδιο φαγητό κάθε μέρα. Πραγματικά όμως, χρειάζεται να αλλάζει συνέχεια γεύσεις; Η απάντηση είναι σύντομη: όχι. Θα σας εξηγήσουμε αμέσως και θα το κοιτάξουμε από μία διαφορετική...

Διαβάστε Περισσότερα
Οδηγός Δοσολογίας Σκυλοτροφής της CricksyDog

Οδηγός Δοσολογίας Σκυλοτροφής της CricksyDog

Εάν έχετε ήδη προμηθευτεί την τροφή του σκύλου σας και ανυπομονείτε για την πρώτη δοκιμή, απομένει μόνο μία ερώτηση: πόση ποσότητα πρέπει να καταναλώνει την μέρα; Το ερώτημα αν και φαίνεται απλό, εξακολουθεί να εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Μπορείτε να βρείτε τις...

Διαβάστε Περισσότερα
Οδηγός αλλαγής σκυλοτροφής της CricksyDog

Οδηγός αλλαγής σκυλοτροφής της CricksyDog

Κατά τη γνωριμία με μια νέα τροφή, η εξοικείωση είναι πολύ σημαντική. Γιατί; Εάν το σκυλάκι σας καταναλώνει την ίδια τροφή για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο οργανισμός του την έχει ήδη συνηθίσει. Η πέψη του γίνεται εύκολα, χωρίς να του προκαλεί προβλήματα, οπότε όσο...

Διαβάστε Περισσότερα
Επαληθεύτηκε ανεξάρτητα
670 κριτικές