Προσκάλεσε τους φίλους σου και κέρδισε

Πληροφορίες για κάθε συνειδητό κηδεμόνα σκύλου για να είναι πλήρης η χαρά κάθε σκύλου

Έκπληξε τον φίλο σου με 10% έκπτωση

Είσαι ευχαριστημένος με τις λιχουδιές μας από τη CricksyDog; Πρότεινέ τες στους φίλους σου και αυτοί θα λάβουν άμεση έκπτωση 10% στην πρώτη τους αγορά με τον μοναδικό σου κωδικό κουπονιού!

Το αντάλλαγμα για την πρότασή σου είναι πίστωση 10 € στην ιστοσελίδα μας

Αν ο φίλος σου αξιοποιήσει την πρότασή σου και κάνει μια επιτυχημένη αγορά από εμάς, τότε θα πιστώσουμε στο λογαριασμό σου 10 €, τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις στην επόμενη αγορά σου. Το ακριβές υπόλοιπό σου θα το βρεις πάντα στο λογαριασμό σου.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για συνδρομή

Σκέφτεσαι αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πίστωση που έλαβες μετά την πρόταση για τη συνδρομή σου; Ναι, 100%! Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα γι’ αυτό. Μόλις πιστώσουμε την πίστωσή σου, θα την αφαιρέσουμε από την επόμενη ανανέωση της συνδρομής σου. 100% αυτόματα.

Ο μοναδικός σου κωδικός κουπονιού

Ο δικός σου κωδικός κουπονιού, που οι φίλοι σου χρησιμοποιώντας θα λάβουν επιπλέον έκπτωση 10%, ενώ εσύ θα κερδίζεις 10 € μετά από κάθε αγορά τους (θα τον δεις μόνο αν έχεις ήδη εγγεγραμμένο λογαριασμό και έχεις συνδεθεί σε αυτόν):

 

Προσκάλεσε τους φίλους σου μέσω email ή Facebook

Μπορείς να προσκαλέσεις τον φίλο σου και να λάβεις πίστωση μόνο αν δεν έχει αγοράσει ποτέ από εμάς και δεν έχει εγγραφεί ακόμα σε εμάς.

Αν γράψεις το email του φίλου σου στο παρακάτω πεδίο, αυτός θα λάβει αμέσως ένα προσκλητήριο email από εσένα. Σημαντικό είναι, αν δεν έχεις ακόμα λογαριασμό μαζί μας, να εγγραφείς πρώτα σε εμάς. Χωρίς λογαριασμό, δεν θα μπορούσαμε να σου δώσουμε τις νόμιμα αποκτηθείσες online πιστώσεις σου.

Παρακαλώ συνδεθείτε στον λογαριασμό σας

Πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να προσκαλέσετε τους φίλους σας. Διαφορετικά, δεν θα μπορούσαμε να καταχωρήσουμε τις αποκτηθείσες πιστώσεις σας. Και δεν θα μπορούσαμε να προσφέρουμε έκπτωση σε αυτούς. Παρακαλώ συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή εγγραφείτε κάνοντας κλικ στο κουμπί παρακάτω.

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή Εγγραφείτε τώρα

Επαληθεύτηκε ανεξάρτητα
654 κριτικές