Με χαρά μοιράζομαι μαζί σου τις συμβουλές των ειδικών της CricksyDog για την πρόληψη των χειμερινών ασθενειών στα σκυλιά. Εδώ είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να φροντίσεις τον τετράποδο φίλο σου σε αυτή την κρύα περίοδο.

 

1. Κατάλληλη Ένδυση – Η Ισορροπία είναι το Κλειδί

Το χειμώνα είναι σημαντικό να είναι ο σκύλος σας κατάλληλα ντυμένος, ειδικά αν έχει κοντό τρίχωμα, είναι ηλικιωμένος ή άρρωστος. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι πάρα πολλά ρούχα μπορούν επίσης να βλάψουν! Το καλύτερο είναι να προσαρμόζεις τα ρούχα στην εξωτερική θερμοκρασία για να αποφεύγεται το υπερβολικό θέρμανση.

 

2. Η Διατροφή είναι Κλειδί – Επιλέξτε Υποαλλεργική Τροφή με Αρνί!

Οι ενεργειακές ανάγκες των σκύλων μπορεί να αλλάξουν το χειμώνα. Η υποαλλεργική τροφή με αρνί της CricksyDog είναι μια εξαιρετική επιλογή όλο το χρόνο, ειδικά το χειμώνα. Αυτή η τροφή δεν είναι μόνο νόστιμη, αλλά καλύπτει και τις εποχιακές διατροφικές ανάγκες των σκύλων, βοηθώντας στην πρόληψη αλλεργικών αντιδράσεων.

 

3. Προστατέψτε τα Πατούσια με την Κρέμα Πατούσιας Chloé!

Κατά τη διάρκεια των χειμερινών βόλτων, φροντίστε να μην έρχονται τα πατούσια του σκύλου σας σε παρατεταμένη επαφή με το κρύο, παγωμένο έδαφος και να τα προστατεύετε από το αλάτι και τα χημικά. Η κρέμα πατούσιας Chloé μας έχει ειδικά αναπτυχθεί για να παρέχει προστασία από το κρύο και τις ερεθιστικές ουσίες.

 

4. Ασφαλής Παιχνίδι στον Ανοιχτό Χώρο

Το παιχνίδι στο χιόνι μπορεί να είναι μεγάλη διασκέδαση, αλλά είναι σημαντικό να παραμένει ασφαλές. Αποφεύγετε τις περιοχές που είναι πολύ βαθιά καλυμμένες με χιόνι για να αποφεύγετε ατυχήματα.

 

5. Τακτικοί Επισκέψεις στον Κτηνίατρο

Το χειμώνα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ελέγχετε τακτικά την υγεία του κατοικίδιου σας στον κτηνίατρο. Αυτό θα βοηθήσει να εντοπίσετε και να θεραπεύσετε εγκαίρως τυχόν πιθανά προβλήματα υγείας.

 

6. Διασκεδάστε Μέσα!

Όταν ο καιρός είναι πολύ σκληρός για δραστηριότητες στον ανοιχτό χώρο, μην ξεχνάτε ότι τα παιχνίδια μέσα στο σπίτι μπορούν επίσης να είναι συναρπαστικά για τον σκύλο σας. Εφευρίσκετε δημιουργικά και αλληλεπιδραστικά παιχνίδια που θα διατηρήσουν τη φυσική και νοητική διέγερση.

 

7. Αναγνωρίστε τα Συμπτώματα των Χειμερινών Ασθενειών

Να είστε ενήμεροι για τα συμπτώματα ασθενειών που είναι τυπικά για τη χειμερινή περίοδο, όπως η αρθρίτιδα ή το κοινό κρυολόγημα. Αν παρατηρήσετε οποιαδήποτε ανησυχητικά συμπτώματα, αμέσως συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

 

Ελπίζω αυτές οι συμβουλές να βοηθήσουν εσάς και τον τετράποδο φίλο σας να απολαύσετε αυτή την υπέροχη χειμερινή περίοδο. Η ομάδα της CricksyDog είναι πάντα αφοσιωμένη στην υγεία και την ευτυχία των σκύλων και το υψηλής ποιότητας τροφή τους θα σας βοηθήσει σε αυτή την αποστολή. Φροντίστε τον εαυτό σας και απολαύστε μαζί τα χειμερινά θαύματα!

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα ακόλουθα άρθρα:

Ο σκύλος μου έχει μαλακά κόπρανα εδώ και 3 μήνες, τρώει σκυλοτροφή και ξύνει τα μπροστινά του πόδια. Τι πρέπει να κάνω;

Ο σκύλος μου έχει μαλακά κόπρανα εδώ και 3 μήνες, τρώει σκυλοτροφή και ξύνει τα μπροστινά του πόδια. Τι πρέπει να κάνω;

Ερωτών: Ο σκύλος μου έχει μαλακά κόπρανα εδώ και 3 μήνες, τρώει σκυλοτροφή και ξύνει τα μπροστινά του πόδια.   Η απάντηση του ιδρυτή και ειδικού μας, Imre Vargyas: ✔️ Ειδικός διατροφής σκύλων που αφιέρωσε τη ζωή του στην πρόληψη των τροφικών αλλεργιών στους...

Διαβάστε Περισσότερα
Διατροφή σκύλων ανάλογα με την ηλικία: Οδηγός διατροφής προσαρμοσμένος στις ηλικιακές ιδιαιτερότητες.

Διατροφή σκύλων ανάλογα με την ηλικία: Οδηγός διατροφής προσαρμοσμένος στις ηλικιακές ιδιαιτερότητες.

Η διατροφή των σκύλων είναι κρίσιμος παράγοντας για την υγεία και την ευημερία τους, και όπως στους ανθρώπους, έτσι και στους σκύλους απαιτείται μια διατροφή προσαρμοσμένη στις αλλαγές της ηλικίας. Σκύλοι διαφόρων ηλικιών έχουν διαφορετικές διατροφικές ανάγκες, τις...

Διαβάστε Περισσότερα
Πρόληψη της παχυσαρκίας στα σκυλιά: Οδηγός για την αποφυγή και διαχείριση του υπερβολικού βάρους

Πρόληψη της παχυσαρκίας στα σκυλιά: Οδηγός για την αποφυγή και διαχείριση του υπερβολικού βάρους

Η πρόληψη της παχυσαρκίας στα σκυλιά είναι ουσιαστική για την εξασφάλιση μιας μακράς και υγιούς ζωής. Η κατάλληλη διατροφή, η τακτική άσκηση και η συνεχής παρακολούθηση της υγείας είναι κρίσιμα στοιχεία αυτής της διαδικασίας. Είναι σημαντικό να παρέχουμε μια...

Διαβάστε Περισσότερα
Επαληθεύτηκε ανεξάρτητα
638 κριτικές