Με χαρά μοιράζομαι μαζί σου τις συμβουλές των ειδικών της CricksyDog για την πρόληψη των χειμερινών ασθενειών στα σκυλιά. Εδώ είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να φροντίσεις τον τετράποδο φίλο σου σε αυτή την κρύα περίοδο.

 

1. Κατάλληλη Ένδυση – Η Ισορροπία είναι το Κλειδί

Το χειμώνα είναι σημαντικό να είναι ο σκύλος σας κατάλληλα ντυμένος, ειδικά αν έχει κοντό τρίχωμα, είναι ηλικιωμένος ή άρρωστος. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι πάρα πολλά ρούχα μπορούν επίσης να βλάψουν! Το καλύτερο είναι να προσαρμόζεις τα ρούχα στην εξωτερική θερμοκρασία για να αποφεύγεται το υπερβολικό θέρμανση.

 

2. Η Διατροφή είναι Κλειδί – Επιλέξτε Υποαλλεργική Τροφή με Αρνί!

Οι ενεργειακές ανάγκες των σκύλων μπορεί να αλλάξουν το χειμώνα. Η υποαλλεργική τροφή με αρνί της CricksyDog είναι μια εξαιρετική επιλογή όλο το χρόνο, ειδικά το χειμώνα. Αυτή η τροφή δεν είναι μόνο νόστιμη, αλλά καλύπτει και τις εποχιακές διατροφικές ανάγκες των σκύλων, βοηθώντας στην πρόληψη αλλεργικών αντιδράσεων.

 

3. Προστατέψτε τα Πατούσια με την Κρέμα Πατούσιας Chloé!

Κατά τη διάρκεια των χειμερινών βόλτων, φροντίστε να μην έρχονται τα πατούσια του σκύλου σας σε παρατεταμένη επαφή με το κρύο, παγωμένο έδαφος και να τα προστατεύετε από το αλάτι και τα χημικά. Η κρέμα πατούσιας Chloé μας έχει ειδικά αναπτυχθεί για να παρέχει προστασία από το κρύο και τις ερεθιστικές ουσίες.

 

4. Ασφαλής Παιχνίδι στον Ανοιχτό Χώρο

Το παιχνίδι στο χιόνι μπορεί να είναι μεγάλη διασκέδαση, αλλά είναι σημαντικό να παραμένει ασφαλές. Αποφεύγετε τις περιοχές που είναι πολύ βαθιά καλυμμένες με χιόνι για να αποφεύγετε ατυχήματα.

 

5. Τακτικοί Επισκέψεις στον Κτηνίατρο

Το χειμώνα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ελέγχετε τακτικά την υγεία του κατοικίδιου σας στον κτηνίατρο. Αυτό θα βοηθήσει να εντοπίσετε και να θεραπεύσετε εγκαίρως τυχόν πιθανά προβλήματα υγείας.

 

6. Διασκεδάστε Μέσα!

Όταν ο καιρός είναι πολύ σκληρός για δραστηριότητες στον ανοιχτό χώρο, μην ξεχνάτε ότι τα παιχνίδια μέσα στο σπίτι μπορούν επίσης να είναι συναρπαστικά για τον σκύλο σας. Εφευρίσκετε δημιουργικά και αλληλεπιδραστικά παιχνίδια που θα διατηρήσουν τη φυσική και νοητική διέγερση.

 

7. Αναγνωρίστε τα Συμπτώματα των Χειμερινών Ασθενειών

Να είστε ενήμεροι για τα συμπτώματα ασθενειών που είναι τυπικά για τη χειμερινή περίοδο, όπως η αρθρίτιδα ή το κοινό κρυολόγημα. Αν παρατηρήσετε οποιαδήποτε ανησυχητικά συμπτώματα, αμέσως συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

 

Ελπίζω αυτές οι συμβουλές να βοηθήσουν εσάς και τον τετράποδο φίλο σας να απολαύσετε αυτή την υπέροχη χειμερινή περίοδο. Η ομάδα της CricksyDog είναι πάντα αφοσιωμένη στην υγεία και την ευτυχία των σκύλων και το υψηλής ποιότητας τροφή τους θα σας βοηθήσει σε αυτή την αποστολή. Φροντίστε τον εαυτό σας και απολαύστε μαζί τα χειμερινά θαύματα!

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα ακόλουθα άρθρα:

Ποια τροφή θα ήταν η καλύτερη για τη Λούνα και τον Μέρλιν, τα δύο τσιουάουα;

Ποια τροφή θα ήταν η καλύτερη για τη Λούνα και τον Μέρλιν, τα δύο τσιουάουα;

Ερωτών: Θα ήθελα να ρωτήσω τι ξηρά τροφή προτείνετε για το τσιουάουα μου, τη Λούνα. Είναι δύο ετών, ζυγίζει 2,30 κιλά, δεν τρώει κοτόπουλο, θα ήθελα μια υποαλλεργική ξηρά τροφή, με πολλές βιταμίνες και προστασία για τις αρθρώσεις. Το πρωί τρώει μαγειρεμένο φαγητό, το...

Διαβάστε Περισσότερα
Έτοιμοι για τον Δεύτερο Σκύλο; 7 Συμβουλές που Πρέπει Οπωσδήποτε να Λάβετε Υπόψη!

Έτοιμοι για τον Δεύτερο Σκύλο; 7 Συμβουλές που Πρέπει Οπωσδήποτε να Λάβετε Υπόψη!

Η άφιξη ενός νέου σκύλου είναι πάντα ένα συναρπαστικό γεγονός για την οικογένεια. Ωστόσο, σε ένα νοικοκυριό με περισσότερους από έναν σκύλους, είναι σημαντικό να σκεφτείτε πολλούς παράγοντες για να είναι η συμβίωση αρμονική και ευτυχισμένη για όλους. Παρακάτω αναλύω...

Διαβάστε Περισσότερα
Είναι σε κίνδυνο τα αυτιά του σκύλου σας; Έτσι θα αποτρέψετε τις φλεγμονές το καλοκαίρι!

Είναι σε κίνδυνο τα αυτιά του σκύλου σας; Έτσι θα αποτρέψετε τις φλεγμονές το καλοκαίρι!

Ο καθαρισμός των αυτιών του σκύλου είναι ένα από τα πιο σημαντικά, αλλά συχνά παραμελημένα μέρη της περιποίησης. Τα καθαρά αυτιά δεν εξασφαλίζουν μόνο την άνεση και την ευημερία του σκύλου, αλλά βοηθούν επίσης στην πρόληψη των δυσάρεστων και επώδυνων φλεγμονών των...

Διαβάστε Περισσότερα
Επαληθεύτηκε ανεξάρτητα
654 κριτικές