Ερωτών:

Ο Masni είναι ένας 11χρονος σκύλος Puli που είναι αλλεργικός στο κοτόπουλο. Πάσχει από παλινδρόμηση. Θα ήθελα να μάθω αν μπορεί να φάει γαλοπούλα που προτείνεται σε μορφή σκυλοτροφής. Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας.

 

Η απάντηση του ιδρυτή και ειδικού μας, Imre Vargyas:

✔️ Ειδικός διατροφής σκύλων που αφιέρωσε τη ζωή του στην πρόληψη των τροφικών αλλεργιών στους σκύλους
✔️ 5+ χρόνια εμπειρίας στην παρασκευή σκυλοτροφών, υπεύθυνος για την σίτιση σχεδόν 20.000+ σκύλων ετησίως
✔️ Ειδικός Διατροφής Σκύλων αναγνωρισμένος από το βρετανικό CPD

——————–

Η παλινδρόμηση είναι ένα σοβαρό σύμπτωμα στους σκύλους και θα πρέπει να διερευνηθεί ενδελεχώς από τον κτηνίατρός σας, γιατί η λύση βρίσκεται στην εξάλειψη της αιτίας της παλινδρόμησης. Δυστυχώς, χωρίς ακριβή διάγνωση, δεν μπορώ να κάνω τις βέλτιστες συστάσεις σίτισης. Ωστόσο, αναφέρατε ότι ο σκύλος σας είναι επίσης αλλεργικός στο κοτόπουλο, επομένως τα πουλερικά πρέπει να αντικατασταθούν.

Μια διατροφή με πρωτεΐνη σολομού ή ακόμη περισσότερο πρωτεΐνη εντόμων θα ήταν πολύ πιο ασφαλής για αυτόν από μια διατροφή με πρωτεΐνη γαλοπούλας. Αξίζει σίγουρα να δοκιμάσετε μια τέτοια διατροφή για 12 εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια αυτών των 12 εβδομάδων ο σκύλος δεν πρέπει να λάβει καμία άλλη ζωική πρωτεΐνη. Οι υποαλλεργικές τροφές για σκύλους της CricksyDog δεν περιέχουν κρέας πουλερικών. Όσο για την παλινδρόμηση, χρειάζεται να επισκεφτείτε τον κτηνίατρό σας.

Οι υποαλλεργικές τροφές μας για τον σκύλο σας:

Επαληθεύτηκε ανεξάρτητα
654 κριτικές