Είχατε αντιμετωπίσει ποτέ ο σκύλος σας να σταματάει στη μέση της βόλτας και να μην κινείται; Αν ναι, δεν είστε οι μόνοι. Αφήστε τον ειδικό μας να σας βοηθήσει:

Το μικρό μου θηλυκό σκυλί το διέσωσα πριν τρία χρόνια είναι πολύ ανασφαλές, με κυριαρχικές τάσεις. Όταν την βγάζω βόλτα, πηγαίνει άνετα όσο μακριά και αν είναι, πολλές φορές όμως σταματάει και αρνείται να συνεχίσει.

Είναι σαν να μην επιθυμεί να γυρίσει σπίτι. Έχει σχέση με το ότι προέρχεται από φάρμα κουταβιών; Εάν δεν έχετε εξετάσει το σκύλο σας που πρόσφατα διασώσατε, σας συνιστώ να το κάνετε σύντομα.

Μπορεί να έχει δυσπλασία ισχίου, πρώιμη αρθρίτιδας ή άλλα προβλήματα υγείας που μπορεί να  περιορίζουν την ικανότητά της να περπατά χωρίς ενόχληση ή πόνο.

Επιδεικνύει την ίδια συμπεριφορά σε μικρότερους περιπάτους; Παρατηρήστε το βάδισμά της καθώς περπατάτε και παίζετε μαζί της. Είχα μια καθαρόαιμη German Shepherd που την έλεγαν Katie, η οποία διαγνώστηκε με δυσπλασία ισχίου σε ηλικία δύο ετών.

Μια μέρα σε πολύ νεαρή ηλικία, σταμάτησε να πηδά και να παίζει. Απλώς έπεφτε κατά τη διάρκεια της βόλτας και «αρνιότανε» να σηκωθεί.

Ο κτηνίατρός μας αξιολόγησε την κατάστασή της, έκανε ακτινογραφία στους γοφούς της και της έδωσε φάρμακα και αυτό μείωσε την ταλαιπωρία της και τον πόνο της. Τα German Shepherds τα Rottweilers και πολλές άλλες ράτσες σκύλων είναι επιρρεπείς στην δυσπλασία ισχίου.

Σίγουρα, η καταγωγή της και το παρελθόν της στη φάρμα κουταβιών συνέβαλαν στην κατάσταση και στην προσωπικότητά της».

 

Επιβραβεύστε τον

Εάν ο σκύλος σας συμπεριφέρεται όπως επιθυμείτε και συνεργάζεται καλά μαζί σας, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να τον επιβραβεύσετε! Δώστε του την καλύτερη τροφή που έχουμε και φροντίστε το χνουδωτό μωρό της οικογένειας. Η Ted είναι για μεσαίου μεγέθους σκυλιά και η Juliet είναι για μικρού μεγέθους σκυλιά. Ο σκύλος σας θα τις λατρέψει σίγουρα.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα ακόλουθα άρθρα:

Ποια σύνθεση τροφής προτείνετε για τα στειρωμένα αρσενικά dachshunds;

Ποια σύνθεση τροφής προτείνετε για τα στειρωμένα αρσενικά dachshunds;

Ερωτών: Ποια σύνθεση τροφής προτείνετε για τα στειρωμένα αρσενικά dachshunds;   Η απάντηση του ιδρυτή και ειδικού μας, Imre Vargyas: ✔️ Ειδικός διατροφής σκύλων που αφιέρωσε τη ζωή του στην πρόληψη των τροφικών αλλεργιών στους σκύλους✔️ 5+ χρόνια εμπειρίας στην...

Διαβάστε Περισσότερα
Το Λαμπραντόρ μου έχει τροφική αλλεργία. Ακόμη και μετά τη μετάβαση σε μια ωμή τροφή, τρώει γρασίδι. Τι πρέπει να κάνω;

Το Λαμπραντόρ μου έχει τροφική αλλεργία. Ακόμη και μετά τη μετάβαση σε μια ωμή τροφή, τρώει γρασίδι. Τι πρέπει να κάνω;

Ερωτών: Ο σκύλος μου είναι ημίαιμο Λαμπραντόρ. Η μητέρα του είναι Λαμπραντόρ. Είναι αλλεργικός στη γύρη και σε ορισμένες τροφές. Καταφέραμε να βελτιώσουμε τη ζωή του ταΐζοντάς τον ωμή τροφή. Δεν μαδάει και έχει καλές κενώσεις. Αλλά τρώει ακόμα γρασίδι. Τι πρέπει να...

Διαβάστε Περισσότερα
Σκύλος ως μέλος της οικογένειας: Γιατί είναι ένα βασικό αρχή;

Σκύλος ως μέλος της οικογένειας: Γιατί είναι ένα βασικό αρχή;

Κάθε ιδιοκτήτης σκύλου αντιμετωπίζει το δίλημμα: Πρέπει να θεωρήσει τον τετράποδο φίλο του απλώς ως ένα ζώο ή ως κάτι περισσότερο; Εδώ και τώρα ισχυρίζομαι: Οι σκύλοι όχι μόνο αξίζουν, αλλά και απαιτούν να θεωρούνται πλήρη μέλη της οικογένειας. Ας σας παρουσιάσω τα...

Διαβάστε Περισσότερα
Επαληθεύτηκε ανεξάρτητα
624 κριτικές