Το σκυλί σας πλήττει εύκολα; Ψάχνετε μερικούς απλούς τρόπους για να κρατήσετε το σκυλί σας απασχολημένο;

Όταν τα σκυλιά αρχίσουν να βαριούνται μπορούν να αναπτύξουν καταστροφικές συμπεριφορές. Εδώ και χιλιάδες χρόνια μεγαλώνουμε τα σκυλιά μας ώστε να συνεργάζονται μαζί μας, οπότε έχουν αναπτύξει μία μέθοδο εργασίας.

Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε πραγματικές εργασίες για τα σκυλιά μας. Δεν χρειάζεται να κυνηγήσουν για να τραφούν και τους παρέχουμε δωρεάν τη στοργή και τα παιχνίδια τους. Όσο ωραία και να είναι τα πράγματα που παίρνουμε δωρεάν, αφήνουμε στα σκυλιά μας πολύ ελεύθερο χρόνο στην διάθεσή τους.

Τι συμβαίνει λοιπόν όταν τα σκυλιά μας πλήττουν; Κάνουν αταξίες. Εάν δεν τους παρέχουμε συνεχή ερεθίσματα για το νευρικό τους σύστημα βρίσκουν δικούς τους τρόπους για να περάσουν το χρόνο που μάλλον δεν θα σας αρέσουν.

Ευτυχώς υπάρχουν απλοί τρόποι για να κρατήσετε το σκυλί σας απασχολημένο, χαρούμενο και μακριά από προβλήματα. Ακολουθούν 26 γρήγοροι και εύκολοι τρόποι ανακούφισης της πλήξης του σκύλου σας.

Τα Σκυλιά που Πλήττουν γίνονται Ενοχλητικά

Μήπως το σκυλί πλήττει εύκολα; Τα σκυλιά που πλήττουν τείνουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα αναζητώντας τρόπους διασκέδασης. Η πλήξη μπορεί να οδηγήσει σε εκτεταμένο μάσημα, γαύγισμα, σκάψιμο και άλλες αρνητικές συμπεριφορές.

Τα σκυλιά μας έχουν μεγαλώσει παρέα με ανθρώπους, οπότε χωρίς σωστή διέγερση μπορούν εύκολα να πλήξουν. Αντί να εργάζονται, οι περισσότεροι από τους σκύλους αφήνονται μόνοι ενώ εργαζόμαστε – και όταν επιστρέφουμε απλά τα ταΐζουμε. Αυτό είναι υπέροχο για τους σκύλους που αρέσκονται στην καθιστική ζωή, αλλά πολλά από τα σκυλιά μας μένουν με υπερβολική ενέργεια η οποία δεν εκτονώνεται. Χρειάζονται δραστηριότητες για να τα κρατούν σε εγρήγορση τόσο στο σώμα όσο και στο μυαλό τους.

Ευτυχώς υπάρχουν μερικά απλά παιχνίδια που μπορείτε να δοκιμάσετε, λιχουδιές που μπορείτε να φτιάξετε και κόλπα που μπορείτε να του δείξετε για να το ανακουφίσετε από την πλήξη του.

Τα Σκυλιά Χρειάζονται διαδραστικό & Ευχάριστο Παιχνίδι

Για να διατηρήσετε το σκυλί σας υγιές τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, θα πρέπει να βρείτε μερικές διαδραστικές δραστηριότητες και παιχνίδια που μπορείτε να απολαύσετε μαζί. Είτε έχετε ένα μικρό είτε ένα μεγάλο σκυλί, χρειάζονται και τα δύο διασκέδαση. Από ένα απλό παιχνίδι κυνηγητού, ασκήσεις υπακοής ή μια βόλτα στο πάρκο, από εσάς εξαρτάται.

Μια πρόσφατη μελέτη ανακάλυψε ότι τα σκυλιά που δεν ασχολούνται με πολλά παιχνίδια εμφανίζουν περισσότερα προβλήματα συμπεριφοράς όπως άγχος και επιθετικότητα.

Τα σκυλιά είναι κοινωνικά ζώα και απολαμβάνουν πραγματικά να είναι μαζί μας. Το παιχνίδι είναι καλό για το σκυλί σας σε σωματικό, ψυχικό και συναισθηματικό επίπεδο. Ο σκύλος σας ασκείται, δουλεύει τον εγκέφαλό του και βοηθά στην ενδυνάμωση του δεσμού σας. Όλοι επωφελούνται από αυτό. Η Δύναμη του παιχνιδιού: Πώς το παιχνίδι άνοιξε έναν νέο κόσμο για το φοβισμένο μου σκυλί

Κρατήστε το Σκυλί σας Απασχολημένο για να έχει Καλύτερη Συμπεριφορά

Με τόσες πολλές εξαιρετικές και απλές επιλογές το μόνο θέμα είναι το τι ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας – και να δεσμευτείτε. Από την επιλογή παιχνιδιών που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του σκύλου σας μέχρι την αλλαγή της ώρας που το βγάζετε βόλτα, υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί.

Παρατήρησα τρομερή διαφορά στη συμπεριφορά του σκύλου μου μετά από μία απλή εκπαίδευση υπακοής, δεν διαρκεί πολύ και είναι ευχάριστο και για τους δυο σας. Ένα ενεργό σκυλί είναι ιδανική παρέα.

Εάν πιστεύετε ότι τα σκυλιά δεν μπορούν να μετρήσουν. δοκιμάστε να βάλετε τρία μπισκοτάκια στην τσέπη σας και στη συνέχεια δώστε του μόνο δύο από αυτά. – Phil Pastoret

26 Τρόποι για να Καταπολεμήσετε την Πλήξη του Σκύλου σας

Ο σκύλος σας πλήττει; Ρίξτε μια ματιά στους 26 αυτούς εύκολους τρόπους για να κρατήσετε το σκύλο σας ενεργητικό:

Παίξτε μερικά Παιχνίδια Όσφρησης με τον Σκύλο σας

Το να κρύβετε λιχουδιές μέσα στο σπίτι είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να προσθέσετε μία επιπρόσθετη διέγερση στην ρουτίνα του. Είναι ένα από τα πιο ευέλικτα παιχνίδια που μπορείτε να μάθετε στο σκύλο σας. Ξεκινήστε απλά με ένα παιχνίδι «Μάντεψε σε ποιο χέρι». Μπορεί να παίξει οπουδήποτε, με παιχνίδια ή λιχουδιές.

Παίξτε το Παιχνίδι Tug of War

Το Tug of War είναι ένας καλός τρόπος για να προκαλέσετε ψυχικά και σωματικά το σκυλί σας. Σύντομα παιχνίδια κάνουν θαύματα αν θέλετε να εξαντλήσετε το σκυλί σας. Λεπτό προς λεπτό , ένα καλό παιχνίδι είναι ένα από τα πιο σωματικά και ψυχικά δύσκολα που μπορείτε να παίξετε. Σε αντίθεση με παλαιότερους μύθους, το να παίζετε Tug of War με τον σκύλο σας δεν θα τον κάνει επιθετικό. Εάν δεν διαθέτετε ειδικά αξεσουάρ για το παιχνίδι αυτό , μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας με κάποια παλιά μπλουζάκια.

Συμβουλή: Το Tug of War είναι ένα εξαιρετικά διαδραστικό παιχνίδι, αλλά υπάρχουν μερικοί βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε για να παραμείνετε ασφαλείς.

Αλλάξτε το πρόγραμμα βόλτας

Οι καθημερινές βόλτες μπορούν να γίνουν λίγο βαρετές εάν ακολουθείτε καθημερινά την ίδια διαδρομή. Αλλάξτε το εξερευνώντας νέες γειτονιές και αλλάζοντας το ρυθμό σας. Επιτρέποντας έτσι στο σκυλί σας να μυρίζει το περιβάλλον του διότι, του προσθέτει νοητικά ερεθίσματα. Δεν είναι μόνο οπτικά πλάσματα – μαθαίνουν πολλά από όλες αυτές τις ενδιαφέρουσες μυρωδιές. Το να τους δοθεί η ευκαιρία να παίξουν με την αίσθηση της όσφρησης τους προσφέρει υψηλή νοητική διέγερση.

Χρησιμοποιήστε Διαδραστικά Παιχνίδια

Η χρήση παιχνιδιών όπως το Kong Wobbler ή το Bob-A-Lot, είναι ένας εύκολος τρόπος να δώσετε στο σκυλί σας περισσότερη ψυχική διέγερση και να ανακουφίσετε τον σκύλο σας από την πλήξη. Υπάρχουν επίσης πολλά υπέροχα παιχνίδια που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας από αντικείμενα που υπάρχουν στο σπίτι σας, όπως το υπέροχο παιχνίδι μπουκαλιών. Τα διαδραστικά παιχνίδια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσετε το σκυλί σας απασχολημένο και χαρούμενο.

Δουλέψτε Πάνω σε Απλή Εκπαίδευση Υπακοής

Η εκπαίδευση του σκύλου σας σε οποιαδήποτε νέα εντολή προπονεί τον εγκέφαλό του. 10 λεπτά την ημέρα, δουλεύοντας με τον σκύλο σας σε νέα κόλπα ή εντολές, καταναλώνει πολύ ενέργεια. Η εκμάθηση του σκύλου σας να σας ακούει όταν τον φωνάζετε και η δουλειά που απαιτείται για τον αυτοέλεγχό του είναι μερικά από τα σημαντικότερα βασικά στοιχεία που πρέπει να αποκτήσετε. Κάθισε, ξάπλωσε, κουνήσου, μείνε και έλα είναι οι βασικές εντολές με τις οποίες μπορείτε να ξεκινήσετε.

Δώστε στο Σκυλί σας μια Απλή Δουλειά

Ζητήστε τους να σας βοηθήσουν με τις δουλειές σας ή την καθημερινή σας ρουτίνα. Έμαθα στο σκύλο μου τη Λάικα πως να κάνει μερικές δουλειές στο σπίτι. Με βοηθά να φορτώσω καλάθια πλυντηρίου, ξέρει πως να καθαρίσει τα παιχνίδια της και αυτό το κάνει πολύ χαρούμενο. Η ενσωμάτωση του σκύλου σας στις καθημερινές εργασίες μπορεί να ανακουφίσει από τα σημάδια πλήξης. Βοηθά επίσης στην δημιουργία εμπιστοσύνης, ένα σκυλί που αισθάνεται χρήσιμο είναι ένα χαρούμενο σκυλί, γεμάτο αυτοπεποίθηση.

Δώστε στο Σκυλί σας μια Όχι Τόσο Απλή Δουλειά

Βρείτε πράγματα που μπορεί να κάνει ο σκύλος σας τα οποία να ικανοποιούν τις τάσεις της ράτσας του. Τα Retrievers τείνουν να λατρεύουν να φέρνουν τα αντικείμενα που τους πετάτε και τα Border Collies συνήθως υπερέχουν στην κίνηση. Μάθετε τι αγαπάει ο σκύλος σας και δημιουργήστε μια δουλειά σχετικά με αυτό. Προσωπικά λατρεύω την εκπαίδευση στα σκυλιά- μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε ένα από μέρος άθλησης στην αυλή σας. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για ψυχική και σωματικά άσκηση, αν ο σκύλος σας λατρεύει να κυνηγάει τότε θα λατρέψει και αυτό. Αν αρέσει στον σκύλο σας να τραβάει και μπορείτε, φτιάξτε του το δικό του καλάθι.

Οργανώστε μια Βραδιά Παιχνιδιού

Δώστε στο σκυλί σας μια ουσιαστική αλληλεπίδραση, έχοντας ορίσει μια ημερομηνία παιχνιδιού με τους φίλους ή την οικογένειά σας. Εάν υπάρχουν μερικά φιλικά σκυλιά στη γειτονιά σας ακόμη καλύτερα – δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια ειδική διαρρύθμιση.

Δημιουργήστε ένα Δοχείο Σκαψίματος για το Σκύλο σας

Εάν ο σκύλος σας λατρεύει το σκάψιμο, δημιουργήστε τους το δικό τους προσωπικό δοχείο σκαψίματος. Θάψτε τα παιχνίδια σε αυτό και αφήστε τα να τα βρουν. Σε μερικά σκυλιά μπορεί να αρέσει τόσο πολύ και να τα κρατήσει απασχολημένα για ώρες.

Αγοράστε στο Σκυλί σας μια μπάλα Jolly

Όλα τα παιχνίδια με μπάλες μπορεί να είναι διασκεδαστικά για τον σκύλο σας, απλά η συγκεκριμένη είναι πιο ανθεκτική από τις μπάλες ποδοσφαίρου (αν ο σκύλος σας δαγκώνει με δύναμη προμηθευτείτε ένα ανθεκτικό προϊόν). Μερικά σκυλιά λατρεύουν να παίζουν με αυτά ολομόναχα, αλλά φυσικά μπορείτε πάντα να το κάνετε πιο ενδιαφέρον παίζοντας μαζί τους. Δεν καταλαβαίνω αρκετά τη γοητεία των μαγικών αυτών αντικειμένων, αλλά η Λάικα τρελαίνεται για το κόκκινο μπαλάκι της.

Εκπαιδεύστε τον με τη Βοήθεια του Clicker

Η εκπαίδευση με Clicker μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εκπαιδεύσετε νέες συμπεριφορές και να ανταμείψετε αυτές που σας αρέσουν. Είναι ένας τρόπος να επικοινωνείτε με το σκυλί σας την ακριβή στιγμή που πραγματοποιούν την συγκεκριμένη συμπεριφορά. Όλη αυτή η νοητική διέγερση μεταφράζεται σε κόπωση. Τα σκυλιά μαθαίνουν πάντα από εμάς – απλώς να μάθετε του που πρέπει να κάθονται την ώρα που ετοιμάζετε το δείπνο, ερεθίζει το νευρικό τους σύστημα και ενθαρρύνει καλές συμπεριφορές.

Δοκιμάστε Παιχνίδια με Σχήματα

Η επιμόρφωση δημιουργεί μια συγκεκριμένη συμπεριφορά χρησιμοποιώντας μια σειρά από μικρά βήματα προς την επίτευξή της. Το να αφήσετε το σκυλί σας να κάνει τις δικές του επιλογές καταναλώνει μεγάλη ενέργεια και βοηθά το σκυλί σας να αναπτύξει μαθησιακές συμπεριφορές. Μελέτες έχουν δείξει ότι με τη χρήση θετικών τεχνικών, όπως η διαμόρφωση, ένα σκυλί μαθαίνει να λαμβάνει καλύτερες αποφάσεις.

Γνώρισε στο Σκυλί σας Νέα Άτομα και Τοποθεσίες

Η έκθεση του σκύλου σας σε νέα άτομα και μέρη αποτελεί σημαντικό μέρος της κοινωνικοποίησης των κουταβιών. Είναι υπέροχο και για μεγαλύτερα σκυλιά. Όπως κάθε συμπεριφορά, ένα σκυλί που δεν εκτίθεται σε νέα αξιοθέατα, ήχους και μέρη μπορεί να είναι λίγο νωχελικό. Εργαστείτε για τις κοινωνικές δεξιότητες κάθε φορά με μερικά νέα σκυλιά και ανθρώπους.

Χρησιμοποιήστε Ένα Γεμισμένο Kong για να Κρατήσετε το Σκυλί σας Απασχολημένο

Όταν αφήνετε το σκυλί σας στο σπίτι δώστε του ένα γεμισμένο Kong ή άλλο σκληρό διαδραστικό παιχνίδι για να κρατήσει το μυαλό του απασχολημένο. Ένα από τα αγαπημένα πράγματα της Laika στον κόσμο είναι ένα παγωμένο Kong γεμάτο με φυστικοβούτυρο, όταν φεύγω δεν μου δίνει καν σημασία γιατί είναι πολύ απασχολημένη με το παιχνίδι της. Θα συνιστούσα ένα Kong σε οποιονδήποτε αναζητά ένα απλό παιχνίδι που θα κρατήσει το σκυλί σας απασχολημένο.

Χρησιμοποιήστε μια Παιδική Πισίνα ή Κάντε μια Βόλτα στη Λίμνη

Πολλά σκυλιά λατρεύουν το νερό, μια καλοκαιρινή μέρα τα σκυλιά θα λατρέψουν να κολυμπούν σε μια ρηχή πισίνα. Εάν ζείτε κοντά σε μια παραλία ή λίμνη ακόμα καλύτερα. Πολλά σκυλιά λατρεύουν μια καλή βουτιά- όχι μόνο τα Labrador. Είναι μια καταπληκτική άσκηση για σκύλους με αρθρίτιδα, καθώς έχει μικρό αντίκτυπο.

Προσλάβετε μία Νταντά Σκύλου

Εάν ο σκύλος σας μένει μόνος για μεγάλα χρονικά διαστήματα σκεφτείτε να προσλάβετε μία νταντά σκύλου. Εάν δεν θέλετε να προσλάβετε κάποιον, δείτε εάν κάποιος από τους γείτονές σας, συγγενείς ή φίλους σας θα ήταν πρόθυμος να περάσει και να πάει το σκυλί σας έξω για μια ωραία βόλτα ή παιχνίδι.

Φτιάξτε Μερικές Κατεψυγμένες Λιχουδιές για το Σκύλο σας

Μπορείτε να παγώσετε λιχουδιές ή να φτιάξετε παγάκια από ζωμό. Ακριβώς όπως ένα γεμισμένο Kong, οι κατεψυγμένες λιχουδιές σκύλων είναι ένα πολύ καλός τρόπος για να κρατάτε το σκυλί σας απασχολημένο όταν φεύγετε ή κάνετε δουλειές στο σπίτι. Εάν έχετε ένα μεγάλο Kong, είναι εκπληκτικό πόση ώρα μπορεί να κρατήσει ένα σκυλί απασχολημένο.

Παίξτε μερικά Παιχνίδια Όσφρησης με τον Σκύλο σας

Το να κρύβετε λιχουδιές μέσα στο σπίτι είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να προσθέσετε μία επιπρόσθετη διέγερση στην ρουτίνα του. Είναι ένα από τα πιο ευέλικτα παιχνίδια που μπορείτε να μάθετε στο σκύλο σας. Ξεκινήστε απλά με ένα παιχνίδι «Μάντεψε σε ποιο χέρι». Μπορεί να παίξει οπουδήποτε, με παιχνίδια ή λιχουδιές.

Δώστε στο Σκυλί σας Επιπλέον Προσοχή

Τα σκυλιά είναι κοινωνικά πλάσματα, οπότε ένα ωραίο τρίψιμο στην κοιλιά, μασάζ ή περιποίηση είναι ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε μια ουσιαστική σχέση με το σκυλί σας και να τον κρατήσετε απασχολημένο.

Εναλλακτικά Παιχνίδια για να Διατηρήσετε το Ενδιαφέρον του Σκύλου σας

Σύμφωνα με μελέτες, τα σκυλιά πλήττουν με τα ίδια παιχνίδια. Για να του διατηρήσετε ενδιαφέρον για τα παιχνίδια του, δώστε του πρόσβαση μόνο σε λίγα κάθε φορά. Η Λάικα έχει πρόσβαση μόνο σε δύο παιχνίδια την φορά – όταν τα ανταλλάξουμε, ο ενθουσιασμός της για τα παλαιότερα παιχνίδια της είναι υψηλός. Διατηρήστε τα ενδιαφέροντα παίζοντας ένα απλό παιχνίδι κυνηγητού, η αλληλεπίδραση θα κάνει πάντα ένα παιχνίδι πολύ πιο ελκυστικό.

Εάν το σκυλί σας μασάει με δύναμη όπως το δικό μου επιλέξτε μερικά παιχνίδια Kong ή West Paw Zogoflex – είναι τα μόνα παιχνίδια που ο σκύλος μου δεν μπόρεσε να μασήσει. Εάν σκοτεινιάσει πριν φτάσετε στο σπίτι από τη δουλειά, υπάρχουν παιχνίδια που φωσφορίζουν στο σκοτάδι.

Δώστε στο Σκυλί σας μια Όμορφη Θέα

Τα σκυλιά θέλουν να γνωρίζουν τι συμβαίνει έξω, γι ‘αυτό δώστε τους την ευκαιρία να βγουν έξω στην αυλή. Πολλά σκυλιά λατρεύουν να κοιμούνται στον ζεστό ήλιο μπροστά από τα παράθυρα. Φυσικά, εάν έχετε γάτες, ίσως χρειαστεί να ανταγωνιστούν για το όμορφο σημείο του ήλιου.

Κάντε το Σκυλί σας να Δουλέψει για το Φαγητό του

Όταν έρθει η ώρα για τα γεύματά του, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παιχνίδι ή απλά να τον κάνετε να κάνει μερικά κόλπα για να δουλέψει για αυτό. Εάν ταΐζετε κροκέτες το σκύλο σας, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να κρύψετε κομμάτια γύρω από το σπίτι. Μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι τα σκυλιά προτιμούν να κερδίζουν λιχουδιές από απλά να τους δίνουν έξτρα. Επιστρέφω στο γεγονός ότι τα σκυλιά έχουν μεγαλώσει για να δουλεύουν μαζί μας. Η εργασία δεν είναι μόνο για να τους κρατήσει απασχολημένους – τους δίνει έναν σκοπό.

Διδάξτε το Σκυλί σας να Χαλαρώνει

Δεν χαλαρώνουν όλοι οι σκύλοι. Το πρωτόκολλο χαλάρωσης είναι μια χρήσιμη τεχνική για να διδάξετε το σκυλί σας να κάθεται και να μένει σε μια ποικιλία καταστάσεων. Μερικές φορές ένα ωραίο απλό τρίψιμο στην κοιλιά αρκεί για να χαλαρώσει το σκυλί σας – είναι επίσης μια υπέροχη εμπειρία και για τους δυο.

Φτιάξτε ένα Καλάμι Δολώματος για τα Ενεργητικά Σκυλιά

Είναι μία ράβδος με ένα δόλωμα στο τέλος της και πολλά σκυλιά λατρεύουν να τα κυνηγούν. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας με έναν σωλήνα PVC, κορδόνι bungee και ένα παιχνιδάκι για δόλωμα. Προειδοποίηση: Το κυνήγι του παιχνιδιού αυτού μπορεί να είναι επώδυνο για τις αρθρώσεις του σκύλου σας, οπότε κρατήστε τα επίπεδα χαμηλά και μην παίζετε με σκύλους ηλικίας κάτω του 1 έτους για να αποφύγετε τραυματισμούς.

Δημιουργήστε ένα Απλό Παιχνίδι Παζλ

Ένας απλός τρόπος για να ανακουφίσετε την πλήξη του σκύλου είναι να φτιάξετε ένα παιχνίδι παζλ για το σκυλί σας. Εάν έχετε ένα ταψί και μερικές μπάλες του τένις, μπορείτε να κάνετε ένα παζλ για τον σκύλο σας ώστε να παίζει στο σπίτι.

Δώστε τους Κάτι να Μασήσουν

Πάρτε μερικά μασώμενα παιχνίδια, κόκκαλα ή Bully Sticks. Τα περισσότερα σκυλιά λατρεύουν το μάσημα, αλλά να φροντίσετε να προσέχετε την ασφάλειά τους. Εάν αρχίσουν να τα σπάνε, δημιουργούνται κίνδυνοι πνιγμού. Τα δικά μας αγαπημένα είναι τα Benebones, είναι ανθεκτικά, νόστιμα και γενικά λιγότερο ακριβά από τα υπόλοιπα κόκκαλα.

Φτιάξτε τη Δική σας Πίστα Ταχύτητας

Ένας άλλος διασκεδαστικός τρόπος για να ανακουφίσετε την πλήξη του σκύλου σας είναι να δημιουργήσετε την δική σας πίστα ταχύτητας. Είναι ένας καλός τρόπος για να εκπαιδεύετε εκεί κάποιες βασικές αρχές υπακοής και να τους μάθετε κάποια διασκεδαστικά κόλπα. Να περνάνε από ράμπες, τούνελ ή απλά να κάνουν άλματα.

Δώστε στο Σκυλί σας Ψυχική και Σωματική Άσκηση

Για να δημιουργήσετε μια πρόκληση στο σκύλο σας τόσο σωματική όσο και ψυχική, δώστε τους μερικές διασκεδαστικές δραστηριότητες. Είναι σημαντικό να αφιερώνετε λίγο περισσότερο χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι το σκυλί σας είναι ευτυχισμένο και υγιές.

Τα σκυλιά δεν είναι φτιαγμένα για να κάθονται, έχουν μεγαλώσει για να εργάζονται στο πλάι των ανθρώπων. Ανακουφίστε το σκύλο σας από την πλήξη του δίνοντάς τους κάτι σημαντικό να κάνουν. Με λίγη φαντασία μπορείτε να βρείτε διάφορους τρόπους για να τα βοηθήσετε, να διασκεδάσετε και να κρατήσετε απασχολημένα.

Οι καλεσμένοι μου συχνά γελούν όταν λέω «ώρα να βάλω πλυντήριο» και ο σκύλος μου πηδά από ενθουσιασμό. Δεν υπάρχει τίποτα κακό να εξοικειώσετε το σκυλί σας στις καθημερινές σας δουλειές. Η σκυλίτσα μου η Λάικα μου φέρνει το λουρί της όταν έρθει η ώρα να πάμε βόλτα.

Καταναλώνει τα γεύματά της από ένα Kong Wobbler. Εν μέρει επειδή καταβροχθίζει γρήγορα το φαγητό της, αλλά κυρίως για να διατηρήσει το μυαλό της σε εγρήγορση. Με βοηθά στον κήπο – είναι εξαιρετική στην συλλογή ξύλου για το τζάκι. Απλά μικρά καθήκοντα καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας πραγματικά την βοηθάνε.

Θα θέλατε να δώσετε στο σκυλί σας μια νόστιμη και εξαιρετική τροφή; Θα θέλαμε να σας προσφέρουμε κάτι πραγματικά υπέροχο. Υποαλλεργική αρνίσια ξηρά τροφή Ted για ευτυχισμένη και υγιή ζωή.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα ακόλουθα άρθρα:

Το Μυστικό του CricksyDog: Η Ιστορία του Τέο, του Πιστού Κύριου Γευσιγνώστη

Το Μυστικό του CricksyDog: Η Ιστορία του Τέο, του Πιστού Κύριου Γευσιγνώστη

Η ομάδα του CricksyDog ήταν πάντα αφοσιωμένη στην παραγωγή των καλύτερων τροφών και λιχουδιών για σκύλους. Σε αυτή τη διαδικασία, καθοριστικό ρόλο παίζει το κουτάβι ενός από τα μέλη της ομάδας μας: ο Τέο. Εδώ και τρία χρόνια, είναι ο κύριος δοκιμαστής και γευσιγνώστης...

Διαβάστε Περισσότερα
Σκύλοι και αλλεργίες: Αναγνώριση και αποτελεσματικές μέθοδοι θεραπείας

Σκύλοι και αλλεργίες: Αναγνώριση και αποτελεσματικές μέθοδοι θεραπείας

Οι σκύλοι, όπως και οι άνθρωποι, μπορεί να υποφέρουν από διάφορες αλλεργίες που μπορούν να επηρεάσουν σοβαρά την ποιότητα της ζωής τους. Η σωστή αναγνώριση και θεραπεία είναι απαραίτητες για να μπορούν οι τετράποδοι φίλοι μας να ζουν μια ευτυχισμένη και υγιή ζωή. Σε...

Διαβάστε Περισσότερα
Η Μπέλλα δεν τρώει την ξηρά τροφή. Από πολύ μικρή ηλικία έπαιρνε πάντα κονσέρβα και τώρα θα θέλαμε να τη μεταφέρουμε στην ξηρά τροφή. Της έχω αγοράσει αρκετές ποικιλίες, αλλά δεν θέλει να τις αγγίξει. Πώς μπορώ να την συνηθίσω; Η Μπέλλα είναι μια δύο ετών θηλυκή σκύλα ράτσας Ridgeback. Τι θα πρότεινες;

Η Μπέλλα δεν τρώει την ξηρά τροφή. Από πολύ μικρή ηλικία έπαιρνε πάντα κονσέρβα και τώρα θα θέλαμε να τη μεταφέρουμε στην ξηρά τροφή. Της έχω αγοράσει αρκετές ποικιλίες, αλλά δεν θέλει να τις αγγίξει. Πώς μπορώ να την συνηθίσω; Η Μπέλλα είναι μια δύο ετών θηλυκή σκύλα ράτσας Ridgeback. Τι θα πρότεινες;

Ερωτών: Η Μπέλλα δεν τρώει την ξηρά τροφή. Από πολύ μικρή ηλικία έπαιρνε πάντα κονσέρβα και τώρα θα θέλαμε να τη μεταφέρουμε στην ξηρά τροφή. Της έχω αγοράσει αρκετές ποικιλίες, αλλά δεν θέλει να τις αγγίξει. Πώς μπορώ να την συνηθίσω; Η Μπέλλα είναι μια δύο ετών...

Διαβάστε Περισσότερα
Επαληθεύτηκε ανεξάρτητα
646 κριτικές