Ερωτών:

Το Yorkie μου έχει πολύ φαγούρα. Έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα που προτείνονται στο διαδίκτυο. Κανένας όμως δεν βοήθησε. Παρακαλώ βοηθήστε με. Στεναχωριέμαι πολύ να τον βλέπω έτσι!

 

Η απάντηση του ιδρυτή και ειδικού μας, Imre Vargyas:

✔️ Ειδικός διατροφής σκύλων που αφιέρωσε τη ζωή του στην πρόληψη των τροφικών αλλεργιών στους σκύλους
✔️ 5+ χρόνια εμπειρίας στην παρασκευή σκυλοτροφών, υπεύθυνος για την σίτιση σχεδόν 20.000+ σκύλων ετησίως
✔️ Ειδικός Διατροφής Σκύλων αναγνωρισμένος από το βρετανικό CPD

——————–

Αρχικά, αγοράστε ένα αξιόπιστο προϊόν καταπολέμησης ψύλλων για το κατοικίδιο ζώο σας, όπως το Vectra 3D drench διάλυμα, ανάλογα με το σωματικό βάρος και περιποιηθείτε το κατοικίδιό σας τακτικά. Αν δεν υπάρχει εκατό τοις εκατό προστασία από τους ψύλλους, δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε. Μόλις γίνει αυτό, τίθεται το ζήτημα της διατροφής.

Μια υποαλλεργική διατροφή είναι απαραίτητη, γι’ αυτό προτείνω τις υποαλλεργικές ξηρές τροφές για σκύλους Juliet. Εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε κάτι για την υγεία του κατοικίδιου ζώου σας, δεν πρέπει να το ταΐσετε τίποτα άλλο για τουλάχιστον 12 εβδομάδες. Οι λιχουδιές ή τα “υπολείμματα τροφών” μπορούν να καταστρέψουν τη διατροφή του σκύλου σας, γι’ αυτό παρακαλούμε να είστε συνεπείς. Εάν και πάλι δεν βελτιωθεί η υγεία του, μπορεί να υπάρχει μια άλλη κατάσταση εκτός από αλλεργία. Εάν ναι, επικοινωνήστε με τον κτηνίατρό σας.

Επαληθεύτηκε ανεξάρτητα
646 κριτικές