Ερωτών:

Ο σκύλος μου είναι ημίαιμο Λαμπραντόρ. Η μητέρα του είναι Λαμπραντόρ. Είναι αλλεργικός στη γύρη και σε ορισμένες τροφές. Καταφέραμε να βελτιώσουμε τη ζωή του ταΐζοντάς τον ωμή τροφή. Δεν μαδάει και έχει καλές κενώσεις. Αλλά τρώει ακόμα γρασίδι. Τι πρέπει να κάνω; Να τον αφήσω να φάει το γρασίδι ή να του δώσω βιταμίνες;

Μήπως υπάρχει η δυνατότητα να φέρετε ωμή τροφή; Δυστυχώς, η ξηρή τροφή δεν είναι κατάλληλη για τον σκύλο μας.

 

Η απάντηση του ιδρυτή και ειδικού μας, Imre Vargyas:

✔️ Ειδικός διατροφής σκύλων που αφιέρωσε τη ζωή του στην πρόληψη των τροφικών αλλεργιών στους σκύλους
✔️ 5+ χρόνια εμπειρίας στην παρασκευή σκυλοτροφών, υπεύθυνος για την σίτιση σχεδόν 20.000+ σκύλων ετησίως
✔️ Ειδικός Διατροφής Σκύλων αναγνωρισμένος από το βρετανικό CPD

——————–

Ο σκύλος μάλλον έχει έλλειψη σε φυτικές ίνες και βιταμίνες. Το ανοσοποιητικό μας ενισχυτικό Twinky βοηθά στη λήψη συμπληρωμάτων βιταμινών, ενώ μπορείτε να συμπληρώσετε φυτικές ίνες με σκόνη από σπόρους husk. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε γλυκοπατάτες, καρότα (τα οποία προσθέτουμε επίσης στη ζωοτροφή μας) ή μπρόκολο, φυσικά μαγειρεμένα.

Δεν έχουμε σχέδια να προσφέρουμε ωμές τροφές αυτή τη στιγμή. Φροντίστε να αποπαρασιτώνετε το σκύλο σας τακτικά, ακόμα και κάθε μήνα, αν τον ταΐζετε ωμή τροφή! Σημειώστε επίσης ότι τους καλοκαιρινούς μήνες, οι πρώτες ύλες μπορεί να αλλοιωθούν εξαιρετικά γρήγορα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ασθένειες εάν δεν καταναλωθούν σε μικρό χρονικό διάστημα.

Συνιστάται επίσης ένα προβιοτικό για σκύλους. Αποφύγετε να τον ταΐζετε μόνο με κρέας γιατί μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα υγειάς μακροπρόθεσμα. Από αυτά που μας αναφέρατε, η υποαλλεργική μας τροφή για σκύλους Ted μπορεί να είναι κατάλληλη για το κατοικίδιο ζώο σας και να καλύπτει τις βιολογικές του ανάγκες, επομένως ίσως θέλετε να τη δοκιμάσετε.

Επαληθεύτηκε ανεξάρτητα
670 κριτικές