Ερωτών:

Θα ήθελα να ρωτήσω τι ξηρά τροφή προτείνετε για το τσιουάουα μου, τη Λούνα. Είναι δύο ετών, ζυγίζει 2,30 κιλά, δεν τρώει κοτόπουλο, θα ήθελα μια υποαλλεργική ξηρά τροφή, με πολλές βιταμίνες και προστασία για τις αρθρώσεις. Το πρωί τρώει μαγειρεμένο φαγητό, το βράδυ της δίνω ξηρά τροφή. Θα ήθελα να αλλάξω γι’ αυτό ζητώ τη βοήθειά σας. Έχω ήδη παραγγείλει νόστιμα σνακ από εσάς, τα λατρεύει. Έχω και ένα άλλο τσιουάουα, τον Μέρλιν. Είναι 13 ετών και είναι αρσενικό. Μπορείτε να προτείνετε κάτι και για αυτόν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Έχετε κι εσείς ερωτήσεις σχετικά με τον σκύλο σας;

Είτε πρόκειται για διατροφή, συμπεριφορά, κουτάβια ή ηλικιωμένους σκύλους, μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε όλα. Κάντε την ερώτησή σας εδώ και ίσως την απαντήσουμε στην επόμενη ανάρτηση του ιστολογίου μας.

Η απάντηση του ιδρυτή και ειδικού μας, Imre Vargyas:

✔️ Ειδικός διατροφής σκύλων που αφιέρωσε τη ζωή του στην πρόληψη των τροφικών αλλεργιών στους σκύλους
✔️ 5+ χρόνια εμπειρίας στην παρασκευή σκυλοτροφών, υπεύθυνος για την σίτιση σχεδόν 20.000+ σκύλων ετησίως
✔️ Ειδικός Διατροφής Σκύλων αναγνωρισμένος από το βρετανικό CPD

——————–

Αγαπητέ Κηδεμόνα,

Ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας με τις ερωτήσεις σου! Χαίρομαι πολύ που η Λούνα απολαμβάνει τα νόστιμα σνακ που παράγγειλες από εμάς. Για τα δύο τσιουάουα σου, τη Λούνα και τον Μέρλιν, μια ιδανική επιλογή θα μπορούσε να είναι η ξηρά τροφή CricksyDog Juliet Υποαλλεργική με Βοδινό. Αυτή η τροφή είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρόσωμους σκύλους και είναι εγγυημένα χωρίς κοτόπουλο και γλουτένη σιταριού, καθιστώντας την τέλεια επιλογή για σκύλους ευαίσθητους στο κοτόπουλο.

Γιατί προτείνω την υποαλλεργική τροφή Juliet με βοδινό;

Πολύ μικροί κόκκοι: Η σειρά Juliet mini αναπτύχθηκε ειδικά για τόσο μικρόσωμους σκύλους. Οι κόκκοι της τροφής είναι εξαιρετικά μικροί, ιδανικοί για το μικρό μέγεθος των τσιουάουα, εύκολοι στο μάσημα και την πέψη.

Υποαλλεργική φόρμουλα: Περιέχει 0% κοτόπουλο και 0% γλουτένη σιταριού, έτσι μπορούν να την καταναλώνουν άφοβα και οι ευαίσθητοι σκύλοι.

Πλούσια σε βιταμίνες: Η τροφή είναι γεμάτη με απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα, που συμβάλλουν στην υγεία και την ευεξία των μικρών σου σκύλων.

Εκτός από την υποαλλεργική τροφή Juliet, προτείνω τα δισκία Twinky Προστασία Αρθρώσεων με εκχύλισμα πράσινου μυδιού. Αυτά τα δισκία είναι εξαιρετική επιλογή για την προστασία των αρθρώσεων και μπορούν να είναι ιδιαίτερα χρήσιμα σε κάθε ηλικία! Ένας ενεργός και νέος σκύλος, όπως η Λούνα, μπορεί να ωφεληθεί εξίσου με έναν μεγαλύτερο σκύλο, όπως ο Μέρλιν. Εκτός από το πράσινο μύδι, περιέχουν επίσης κουρκουμά και νύχι του διαβόλου, που υποστηρίζουν φυσικά την υγεία των αρθρώσεων.

Γιατί είναι καλή επιλογή τα δισκία Twinky Προστασία Αρθρώσεων;

Προστασία αρθρώσεων: Μπορούν να ανακουφίσουν, να προλάβουν και να εξαλείψουν αποτελεσματικά τους πόνους στις αρθρώσεις.

Φυσικά συστατικά: Ο συνδυασμός πράσινου μυδιού, κουρκουμά και νυχιού του διαβόλου μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της κινητικότητας και της χαράς ζωής του Μέρλιν.

Μακροχρόνια προστασία: Η τακτική χρήση μπορεί να υποστηρίξει μακροχρόνια την υγεία των αρθρώσεων του κατοικιδίου σου, προωθώντας την κίνηση χωρίς πόνο και την καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ελπίζω ότι η τροφή Juliet και τα δισκία Twinky Προστασία Αρθρώσεων θα βοηθήσουν να προσφέρεις το καλύτερο στους μικρούς σου σκύλους. Περιμένω τα σχόλιά σου και αν έχεις άλλες ερωτήσεις, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Επαληθεύτηκε ανεξάρτητα
670 κριτικές