Ερωτών:

Η Lana, το δίχρονο γιορκσάιρ τεριέ, δεν της αρέσει η ξηρά τροφή. Γι’ αυτό παρήγγειλα από εσάς την υποαλλεργική ξηρά τροφή Ted με αρνί για δοκιμή, αλλά δεν την έφαγε καθόλου. Όταν την έκοψα στη μέση ή την ανακάτεψα με τη συνηθισμένη μικρότερη τροφή της, έφαγε λίγο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν η σάλτσα Mr. Easy θα βοηθούσε σε αυτήν την περίπτωση; Έχετε δοκιμαστικά πακέτα;

Έχετε κι εσείς ερωτήσεις σχετικά με τον σκύλο σας;

Είτε πρόκειται για διατροφή, συμπεριφορά, κουτάβια ή ηλικιωμένους σκύλους, μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε όλα. Κάντε την ερώτησή σας εδώ και ίσως την απαντήσουμε στην επόμενη ανάρτηση του ιστολογίου μας.

Η απάντηση του ιδρυτή και ειδικού μας, Imre Vargyas:

✔️ Ειδικός διατροφής σκύλων που αφιέρωσε τη ζωή του στην πρόληψη των τροφικών αλλεργιών στους σκύλους
✔️ 5+ χρόνια εμπειρίας στην παρασκευή σκυλοτροφών, υπεύθυνος για την σίτιση σχεδόν 20.000+ σκύλων ετησίως
✔️ Ειδικός Διατροφής Σκύλων αναγνωρισμένος από το βρετανικό CPD

——————–

Αγαπητέ Κηδεμόνα,

Είμαι πολύ χαρούμενος που γράψατε, γιατί η σωστή διατροφή είναι απαραίτητη για την υγεία και την ευτυχία της Lana. Η υποαλλεργική ξηρά τροφή Ted με αρνί είναι μια εξαιρετική επιλογή για μεσαίου και μεγάλου μεγέθους σκύλους, αλλά πραγματικά δεν είναι ιδανική για μικρότερες φυλές, όπως το γιορκσάιρ τεριέ.

Το μέγεθος των κροκετών της τροφής Ted είναι κατά μέσο όρο 1,4 cm, το οποίο είναι πολύ μεγάλο για έναν τόσο μικρό σκύλο. Αντίθετα, σας προτείνω θερμά την υποαλλεργική ξηρά τροφή Juliet mini με μοσχάρι, η οποία αναπτύχθηκε ειδικά για μικρούς σκύλους. Οι κροκέτες της έχουν μέγεθος μόλις 0,5 cm, έτσι η Lana μπορεί εύκολα να τις μασήσει και να τις δεχτεί ευκολότερα.

Για τους μικρούς σκύλους είναι ιδιαίτερα σημαντικό το μέγεθος των κροκετών της τροφής να είναι κατάλληλο. Αν οι κροκέτες είναι πολύ μεγάλες, όπως στην περίπτωση της τροφής Ted, οι μικροί σκύλοι έχουν δυσκολία στη μάσηση, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια όρεξης και πεπτικά προβλήματα. Γι’ αυτό προτείνουμε τη σειρά προϊόντων CricksyDog Juliet mini, οι κροκέτες των οποίων είναι σχεδιασμένες ειδικά για τις ανάγκες των μικρών σκύλων, όπως τα γιορκσάιρ τεριέ. Το σωστό μέγεθος των κροκετών όχι μόνο διευκολύνει τη μάσηση, αλλά και βοηθά στην πιο αποτελεσματική απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, ώστε η Lana να μπορεί να τρέφεται υγιεινά και ευτυχισμένα.

Η υποαλλεργική φόρμουλα της τροφής Juliet βασίζεται αποκλειστικά σε έναν τύπο ζωικής πρωτεΐνης, ώστε να μπορεί να καταναλωθεί χωρίς προβλήματα ακόμα και από τους πιο ευαίσθητους σκύλους. Επιπλέον, αυτή η τροφή δεν περιέχει κοτόπουλο ή γλουτένη σίτου, αποφεύγοντας έτσι τα δυσάρεστα συμπτώματα που προκαλούν οι τροφικές αλλεργίες. Οι μικρές κροκέτες και τα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά εγγυώνται ότι η Lana θα αγαπήσει αυτή την τροφή.

Τα καλά νέα είναι ότι η σάλτσα Mr. Easy „original“ yummy sauce μπορεί πραγματικά να βοηθήσει σε αυτή την περίπτωση! Αυτή η σάλτσα δημιουργήθηκε ειδικά για να κάνουν ακόμη και οι πιο επιλεκτικοί σκύλοι να τρώνε με ευχαρίστηση την ξηρά τροφή τους. Μερικές σταγόνες από αυτή τη νόστιμη σάλτσα μπορούν να κάνουν θαύματα και πολλοί ιδιοκτήτες ανέφεραν ότι οι σκύλοι τους τρώνε πιο ευχάριστα την τροφή όταν είναι αρωματισμένη με αυτή τη σάλτσα. Η σάλτσα Mr. Easy περιέχει 100% φυσικά συστατικά και δεν περιέχει κοτόπουλο ή γλουτένη σίτου, καθιστώντας την ιδανική για ευαίσθητους σκύλους. Επιπλέον, η σάλτσα Mr. Easy είναι πολύ οικονομική, καθώς ένα μπουκάλι διαρκεί πολύ για ένα γιορκσάιρ τεριέ και για ένα γεύμα χρειάζονται μόνο μερικές σταγόνες.

Όσον αφορά τα δοκιμαστικά πακέτα, δυστυχώς δεν τα έχουμε. Ωστόσο, αν για οποιονδήποτε λόγο η Lana δεν δεχτεί αυτή την τροφή, προσφέρουμε 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων για όλα τα προϊόντα εντός 30 ημερών. Επιπλέον, είναι πλέον διαθέσιμα μικρότερα πακέτα 1 kg για τα προϊόντα Juliet. Όλες οι παραγγελίες (ανεξαρτήτως αξίας) αποστέλλονται με δωρεάν μεταφορικά!

Ελπίζω ότι αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν και ότι η Lana σύντομα θα τρώει με όρεξη. Αν έχετε οποιεσδήποτε επιπλέον ερωτήσεις, μη διστάσετε να με επικοινωνήσετε!

Σας εύχομαι μια όμορφη μέρα και ευχάριστο τάισμα!

Επαληθεύτηκε ανεξάρτητα
654 κριτικές