Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

Είστε έτοιμοι να μεγαλώνετε τον πιο χαρούμενο σκύλο σε ολόκληρο τον κόσμο;

Προσθέστε ένα αρνί με ρύζι ξηρά τροφή για σκύλους στην παραγγελία σας και εξοικονομήστε επιπλέον €6.00 σε κάθε αγορά! Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα έξοδα αποστολής, επειδή σας προσφέρουμε δωρεάν παράδοση με ολόκληρη την παραγγελία σας.

Πάνω από 1.000 από εσάς μας εμπιστευτήκατε, ήδη…
Σας εγγυούμαστε ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι σε εμάς!
Άρης
Oct 03, 2018

Έχω ένα σκυλί 5 ετών που λατρεύω περισσότερο από όλα. Διάβασα ότι η CricksyDog είναι η καλύτερη μάρκα στις σκυλοτροφές και για τον λόγο αυτό αγόρασα από την πρώτη στιγμή. Δεν με έχει διαψεύσει , 5 αστέρια από μένα

Στυλιανός
Tamigachi on Jan 25, 2018

Μέσα σε δύο μήνες τα σκυλιά έχασαν 4 κιλά από την τροφή αυτή πράγμα που δεν με ικανοποίησε. Από την άλλη πλευρά τους αρέσει και αν κρίνω από αυτά που βρίσκω στον κήπο είναι και εξαιρετικά εύπεπτο. Οπότε είναι καλό, ίσως λίγο πιο “υγιεινό”.

Χρύσα
Tamigachi on Dec 23, 2017

Ο σκύλος μου είναι 10 χρονών. Αρνιόταν να φάει τις περισσότερες τροφές μέχρι σήμερα. Του άρεσαν πολύ τόσο η τροφή με το ψάρι όσο και αυτή με το αρνί. Ευχαριστώ πολύ για αυτό

Ελευθέριος
Tamigachi on Dec 28, 2017

Λατρεύουμε την τροφή αυτή , σωστές πληροφορίες και ακριβής παράδοση

Προσθέστε το στην παραγγελία σας τώρα για έκπτωση!

Για το σκύλο σας είστε ολόκληρος ο κόσμος του! Θα κάνετε τα πάντα για να τον/την κάνετε χαρούμενο,-η.
Παραγγείλετε τη ξηρά τροφή για σκύλους για να έχετε το πιο ευτυχισμένο σκυλί στη Γη!
  • Μεγαλύτερη διάθεση για ζωή: αυτό εξασφαλίζεται από την ταχέα πέψη – το συκώτι και τα νεφρά δεν επιβαρύνονται με άχρηστες ουσίες
  • Εκπληκτικά γυαλιστερό τρίχωμα : Aυτό έχουν ως αποτέλεσμα το μείγμα των βιταμινών και η αγνότητα των συστατικών μας
  • Καμία ασυμφωνία ή αλλεργία : 1. Χάρη στις φυσικές τροφές της CricksyDog και την υγιή τους σύσταση το σύστημα του σκύλου σας τα διασπά με ευκολία, οι ασυμφωνίες είναι πάρα πολύ σπάνιες. Ο μεταβολισμός του σκύλου σας δεν επιβαρύνεται με άγνωστες ουσίες που μπορεί να υπάρχουν στις κοινές σκυλοτροφές.
  • Μεγαλύτερη μυϊκή μάζα : Υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες από φρέσκο κρέας εντείνουν την μυϊκή ανάπτυξη άμεσα και μόνιμα. Υπάρχει σχεδόν διπλάσια ποσότητα κόκκινου κρέατος στις τροφές Ted από μία κοινή σκυλοτροφή.

… η ξηρά τροφή για σκύλους είναι η πιο νόστιμη τροφή που μπορείτε να παρέχετε στο σκύλο σας. Επιπλέον, μπορεί να γίνει δική σας σε τώρα, με μειωμένη τιμή!

Υποστηρίζουμε Ολόψυχα Όλα Μας τα Προϊόντα
Ο σκύλος σας δεν ικανοποιήθηκε με καμία από τις τροφές μας; Κανένα πρόβλημα, έχουμε εγγύηση και για αυτή την περίπτωση!
100% εγγύηση

Αν ο σκύλος σας δεν έμεινε ικανοποιημένος με τα προϊόντα μας, μπορείτε να μας το στείλετε πίσω εντός 14 ημερών και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας πίσω!

Γρήγορη παράδοση

Το δέμα σας θα δοθεί στην υπηρεσία ταχυμεταφορών την ίδια κιόλας μέρα που θα πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, ώστε το πακέτο σας να παραδοθεί στην τοποθεσία σας εντός 2 εργάσιμων ημερών!

100% φυσικό

Δεν υπάρχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες στη σκυλοτροφή μας ή σε άλλα συμπληρώματα.

Γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, η ομάδα μας θα σας απαντήσει μέσα σε μερικές ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας email: hello@cricksydog.gr

Μοναδική ευκαιρία: εκμεταλλευτείτε αυτή τη μοναδική προσφορά πριν εξαντληθεί. Είναι μια αποκλειστική προσφορά που δε θα βρείτε πουθενά αλλού!